+31 76 - 5331331

Glasvezel Werkveld in Vorden

Op het bedrijventerrein Werkveld in Vorden is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. De tarieven zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Glasvezelmogelijkheden Werkveld

Naast de mogelijkheden om aangesloten te worden op het KPN netwerk zijn er ook mogelijkheden om een aansluiting te nemen via Trent Infrastructuur. Het glasvezelproject van Trent op dit terrein is een samenwerking tussen de gemeente Bronckhorst, een Comité van Aanbeveling met ondernemers uit de gemeente en lokale samenwerkingspartners. Meer informatie is beschikbaar via www.ndix.net.

Aanvullende diensten Zakelijk Glasvezel

Zakelijk Internet is een standaarddienst die over een zakelijke glasvezelverbinding wordt geleverd. Zonder Zakelijk Internet is het helaas niet mogelijk om Zakelijk Glasvezel af te nemen. Gelukkig zijn er naast deze standaarddienst verschillende aanvullende diensten waaruit u een keuze kunt maken. Er kan dan gedacht worden aan diensten als VoIP bellen, Zakelijk Pinnen, Alarm over IP, SIP Trunk, Ethernet VPN en nog vele andere diensten. De capaciteit van de glasvezelverbinding bepaald hoeveel diensten er afgenomen kunnen worden over de verbinding. Deze capaciteit bedraagt standaard 1 Gbit/s. U bent vrij om diensten te stapelen of aan te passen, zolang de maximale capaciteit van de glasvezel access niet wordt overschreden.

Zakelijk Glasvezel op Werkveld bestellen

Voor de aanvraag van Zakelijk Glasvezel zijn er een aantal bedrijfs- en locatiegegevens van u vereist. In de aanvraag dient opgegeven te worden welke aanvullende diensten u over de glasvezelverbinding wenst af te nemen en uw voorkeur voor een managed of unmanaged glasvezelrouter. Extra (vaste) IP-adressen kunnen ook worden aangevraagd. Om uw aanvraag voor Zakelijk Glasvezel in te dienen kunt u contact opnemen met een van onze consultants.