+31 76 - 5331331

Glasvezel Voorschoten

In Voorschoten zijn er voldoende mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. Voorschoten beschikt over een uitgebreide digitale infrastructuur waardoor vrijwel overal binnen de gemeente tegen gunstige condities een aansluiting gerealiseerd kan worden. De kosten van een glasvezelaansluiting zijn afhankelijk van de locatie, afstand tot de glasvezel infrastructuur, gewenste bandbreedte voor internet en contractduur.

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Voorschoten die gevestigd zijn op de bedrijventerreinen:

Doe de Glasvezel postcodecheck

Capaciteit van Zakelijk Glasvezel

Zakelijk Glasvezel wordt standaard geleverd met een capaciteit van 1 Gbit/s. Dit groeipad kan worden gevuld met verschillende diensten en services, ter ondersteuning van uw bedrijfsvoering. De opbouw van Zakelijk Glasvezel is modulair en schaalbaar. Hierdoor is het mogelijk om over slechts één verbinding meerdere diensten af te nemen. Voldoet de capaciteit van 1 Gbit/s toch niet helemaal aan de behoeften van uw organisatie? Dan kan IP Visie deze capaciteit op aanvraag en tegen een meerprijs voor u verhogen naar 10 Gbit/s.

Zakelijk Glasvezel delen op Voorschoten

Wanneer u met meerdere partijen in hetzelfde pand zijn gevestigd, dan is er de mogelijkheid om een glasvezelverbinding te delen om zo kosten te besparen. Wanneer er een glasvezelverbinding wordt gedeeld, dan zal er een partij worden aangesteld als hoofdcontractant. De hoofdcontractant is verantwoordelijk voor de glasvezelverbinding en betaalt hiervoor ook de eenmalige- en maandelijkse kosten. Gebruikelijk rekent de hoofdcontractant een deel van deze kosten door naar de overige partijen. Iedere partij kan vervolgens een selectie van diensten afnemen bij IP Visie, hiervoor wordt iedere partij individueel gefactureerd. Om de privacy te waarborgen zijn alle afgenomen diensten afgeschermd van de overige partijen.