Glasvezel Voorschoten

In Voorschoten zijn er voldoende mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Voorschoten beschikt over een goede infrastructuur waardoor vrijwel overal tegen gunstige condities een aansluiting gerealiseerd kan worden. De kosten van een glasvezelaansluiting zijn afhankelijk van de locatie, gewenste bandbreedte voor internet en contractduur.

Doe de glasvezel postcodecheck

Bedrijventerreinen Voorschoten

Voorschoten heeft twee bedrijventerreinen, de Dobbewijk aan de westkant van de spoorlijn Den-Haag – Leiden, en de Rouwkooplaan aan de zuidkant van het dorp.

Dobbewijk

De Dobbewijk is goed bereikbaar vanwege de nabijheid van de A4 en A44. Dobbewijk kent behalve kleinschalige bedrijven ook een deel met woonhuizen. Alle panden kunnen op verzoek worden aangesloten op het glasvezelnetwerk.

Rouwkooplaan

Aan de zuidkant van Voorschoten ligt het bedrijventerrein Rouwkooplaan. IP Visie heeft slechts beperkte mogelijkheden om bedrijven hier aan te sluiten op glasvezel.

De gemeente Voorschoten is onderdeel van de regio Holland-Rijnland, een samenwerkingsverband van 14 gemeenten in de Provincie Zuid- Holland, die als doelstelling hebben om de kwaliteit van wonen, werken en recreëren te bevorderen.

Capaciteit van Zakelijk Glasvezel

Zakelijk Glasvezel wordt standaard geleverd met een capaciteit van 1 Gbit/s. Dit groeipad kan worden gevuld met verschillende diensten en services, ter ondersteuning van uw bedrijfsvoering. De opbouw van Zakelijk Glasvezel is modulair en schaalbaar. Hierdoor is het mogelijk om over slechts één verbinding meerdere diensten af te nemen. Voldoet de capaciteit van 1 Gbit/s toch niet helemaal aan de behoeften van uw organisatie? Dan kan IP Visie deze capaciteit op aanvraag en tegen een meerprijs voor u verhogen naar 10 Gbit/s.

Diensten over Zakelijk Glasvezel

Bij een glasvezelverbinding wordt standaard de dienst Zakelijk Internet geleverd. Naast deze dienst kunnen meerdere aanvullende diensten geleverd worden over de verbinding. Denk dan aan diensten als Ethernet VPN, SIP-trunk en VoIP telefonie.

Altijd internet, altijd online

Wanneer het voor uw bedrijfsvoering van cruciaal belang is dat u in verbinding staat met het internet, dan biedt een redundante glasvezelverbinding een geschikte oplossing. Met een redundant uitgevoerde verbinding heeft u zekerheid over de uptime van uw internetverbinding. Redundantie kan op meerdere manieren toegepast worden. Denk bijvoorbeeld aan een dubbel uitgevoerde verbinding via een geografisch gescheiden netwerk van verschillende glasvezelproviders of via een alternatieve straalverbinding.