Glasvezel Voorschoten

In Voorschoten zijn er voldoende mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Voorschoten beschikt over een goede infrastructuur waardoor vrijwel overal tegen gunstige condities een aansluiting gerealiseerd kan worden. De kosten van een glasvezelaansluiting zijn afhankelijk van de locatie, gewenste bandbreedte voor internet en contractduur.

Doe de glasvezel postcodecheck

Bedrijventerreinen in Voorschoten

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Voorschoten, die gevestigd zijn op de bedrijventerreinen:

  • Dobbewijk
  • Rouwkooplaan

De gemeente Voorschoten is onderdeel van de regio Holland-Rijnland, een samenwerkingsverband van 14 gemeenten in de Provincie Zuid-Holland, die als doelstelling hebben om de kwaliteit van wonen, werken en recreëren te bevorderen.

Capaciteit van Zakelijk Glasvezel

Zakelijk Glasvezel wordt standaard geleverd met een capaciteit van 1 Gbit/s. Dit kan worden gebruikt voor verschillende diensten en services. De opbouw van Zakelijk Glasvezel is modulair en schaalbaar, waardoor het mogelijk is om over één verbinding meerdere diensten af te nemen. Voldoet de capaciteit van 1 Gbit/s toch niet helemaal aan de behoeften van uw organisatie? Dan kan IP Visie deze capaciteit op aanvraag en tegen een meerprijs voor u verhogen naar 10 of 100 Gbit/s.

Altijd internet, altijd online

Wanneer het voor uw bedrijfsvoering van cruciaal belang is dat u in verbinding staat met het internet, dan biedt een redundante glasvezelverbinding een geschikte oplossing. Met een redundant uitgevoerde verbinding heeft u zekerheid over de uptime van uw internetverbinding. Redundantie kan op meerdere manieren toegepast worden. Denk bijvoorbeeld aan een dubbel uitgevoerde verbinding via een geografisch gescheiden netwerk van verschillende glasvezelproviders of via een alternatieve straalverbinding.