+31 76 - 5331331

Glasvezel Voorhout

In Voorhout zijn er voldoende mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. De kosten van een glasvezel aansluiting zijn afhankelijk van de locatie, afstand tot de glasvezel infrastructuur, gewenste bandbreedte voor internet en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Zakelijk Glasvezel in Voorhout aanvragen

Voor de aanvraag van Zakelijk Glasvezel zijn er een aantal bedrijfs- en locatiegegevens van u vereist. Verder zal in de aanvraag ook opgegeven moeten worden van welke aanvullende diensten u gebruik wenst te maken en uw voorkeur voor een managed of unmanaged glasvezelrouter. Indien u gebruik wenst te maken van extra (vaste) IP-adressen, dan kunt u dit ook in de aanvraag opgeven. Met uw aanvraag voor Zakelijk Glasvezel kunt u terecht bij een van onze consultants.

Deel uw glasvezelverbinding in Voorhout

Het is mogelijk om een zakelijke glasvezelverbinding te delen met andere partijen om zo kosten te besparen. Het is hiervoor echter wel van belang dat alle deelnemende partijen zijn gevestigd in hetzelfde bedrijfspand. Er zal een partij aangesteld moeten worden als hoofdcontractant die verantwoordelijk zal zijn voor de glasvezelverbinding. Het is gebruikelijk dat de hoofdcontractant een deel van deze kosten doet doorrekenen naar de overige partijen. De diensten die door iedere partij worden afgenomen staan los van elkaar en zijn ook afgeschermd van de overige partijen.


Voorhout maakt onderdeel uit van de gemeente Teylingen