+31 76 - 5331331

Glasvezel 't Loo in Voorburg

Op bedrijventerrein 't Loo in Voorburg is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. De kosten zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Zakelijk Glasvezel op 't Loo delen

Indien u met meerdere partijen bent gevestigd in hetzelfde bedrijfspand, dan is er de mogelijkheid om een glasvezelverbinding te delen om zo kosten te besparen. Wanneer een glasvezelverbinding wordt gedeeld, dan zal er een partij worden aangesteld als hoofdcontractant. De hoofdcontractant is verantwoordelijk voor de glasvezelverbinding en voor het betalen van de eenmalige- en maandelijkse kosten. Gebruikelijk rekent de hoofdcontractant een deel van de gemoeide kosten door naar de overige partijen. Iedere partij kan vervolgens zijn eigen gewenste diensten rechtstreeks afnemen bij IP Visie, iedere partij wordt hiervoor ook individueel gefactureerd. Alle afgenomen diensten per partij zijn afgeschermd om zo de privacy te waarborgen.

Het groeipad van Zakelijk Glasvezel

Zakelijk Glasvezel beschikt over een standaardcapaciteit van 1 Gbit/s. Op dit groeipad kunt u naar eigen wens verschillende diensten en services stapelen. Zakelijk Glasvezel is modulair en schaalbaar van opbouw, hierdoor is het mogelijk om meerdere diensten af te nemen over dezelfde verbinding. Indien het groeipad van 1 Gbit/s onvoldoende toereikend is voor uw organisatie, dan kan IP Visie op aanvraag en tegen meerprijs deze capaciteit voor u verhogen naar maximaal 10 Gbit/s.