+31 76 - 5331331

Glasvezel Essesteijn in Voorburg

Op het bedrijventerrein Essesteijn in Voorburg is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. De kosten van een aansluiting zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Aanvragen van Zakelijk Glasvezel op Essesteijn

Wanneer u Zakelijk Glasvezel doet aanvragen, dan zijn er een aantal bedrijfs- en locatiegegevens van u vereist. Verder zal in de aanvraag aangegeven moeten worden van welke aanvullende diensten u gebruik wenst te maken en uw voorkeur voor een managed of unmanaged glasvezelrouter. Indien u extra (vaste) IP-adressen wenst af te nemen, dan kan dit ook in de aanvraag worden opgegeven. Om Zakelijk Glasvezel aan te vragen kunt u contact opnemen met een van onze consultants.

Tarieven voor Zakelijk Glasvezel op Essesteijn

Voor ieder bedrijfspand op bedrijventerrein Essesteijn gelden unieke tarieven voor Zakelijk Glasvezel. De tarieven die gelden voor uw locatie zijn voornamelijk afhankelijk van de afstand tussen uw bedrijfspand en het dichtstbijzijnde glasvezelnetwerk. De eenmalige aansluitkosten zullen aantrekkelijker uitvallen wanneer uw bedrijfspand gemakkelijker gekoppeld kan worden aan het glasvezelnetwerk. Aan de hand van onze Postcodecheck kunt u inzicht krijgen in alle actuele tarieven en mogelijkheden.