Glasvezel Voorburg

In Voorburg zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Voorburg heeft een uitgebreide infrastructuur met als middelpunt de centrale aan de Prinses Irenelaan. Van hier vertrekken diverse glasvezelkabels als backbone naar de diverse wijken en bedrijvenlocaties. Dit zorgt er voor dat vrijwel overal in Voorburg ondernemers de beschikking hebben over snelle internet verbindingen.

Doe de glasvezel postcodecheck

Bedrijventerreinen Voorburg

Voorburg beschikt over enkele bedrijventerreinen. Op al deze bedrijventerreinen zijn er voor bedrijven uitstekende mogelijkheden om aangesloten te worden op het glasvezelnetwerk. Zakelijk Glasvezel is de ideale oplossing voor organisaties die gebruik willen maken van de Cloud of van Cloudapplicaties.

Essesteijn

Op bedrijventerrein Essesteijn is een glasvezelnetwerk aanwezig. Bedrijven kunnen tegen aantrekkelijke condities worden aangesloten op dit netwerk en biedt voor ondernemers uitstekende mogelijkheden om te beschikken over razendsnel internet. Bedrijventerrein Essesteijn is goed bereikbaar middels het openbaar vervoer en ligt tussen de woonwijk Essesteijn en het Centraal Station van Den Haag.

Prinses Irenelaan

Het bedrijventerrein Prinses Irenelaan dient dankzij de plaatsing van de centrale als vertrekpunt voor diverse glasvezelkabels, die als backbone dienen voor diverse bedrijvenlocaties en wijken in Voorburg. Doordat er op dit terrein maar over enkele meters een glasvezelaansluiting hoeft te worden gerealiseerd, kunnen bedrijven tegen gunstige voorwaarden een razendsnelle internet aansluiting realiseren.

't Loo

In vrijwel alle straten van bedrijventerrein 't Loo zijn er voor bedrijven mogelijkheden om aangesloten te worden op het glasvezelnetwerk.

Diensten over Zakelijk Glasvezel

Glasvezel is geschikt voor allerlei toepassingen binnen uw bedrijf, mede doordat glasvezelaansluitingen modulair van opbouw en schaalbaar zijn. Van snelle internettoegang tot het koppelen van vestigingen of thuiswerkers. Ook zaken als videoconferencing, backup op afstand en het gebruik maken van software- of telefoniediensten die bij een leverancier in een datacenter draaien worden hierdoor mogelijk.

  • Zakelijk Internet: Zakelijk Internet is speciaal ontwikkeld voor bedrijven en heeft in combinatie met Zakelijk Glasvezel een uptime van 99,9%.
  • VoIP Connect: VoIP Connect voorziet in het bieden van openbare spraakdiensten via Voice over IP. Met VoIP Connect is het mogelijk om het externe telefoonverkeer via uw persoonlijke Wide Area Network (WAN) af te handelen.
  • Epacity IP-VPN: Epacity IP-VPN stelt u in staat om verschillende locaties onderling met elkaar te koppelen in een besloten VPN (Virtual Private Network).
  • Ethernet VPN: Met Ethernet VPN koppelt u uw vestigingen op basis van ethernet techniek waardoor in feite een groot Local Area Network (LAN) wordt gecreëerd. Ethernet VPN is geschikt voor organisaties met meerdere vestigingen.

Bekijk de tarieven voor Zakelijk Glasvezel in Voorburg

In Voorburg zijn de tarieven voor Zakelijk Glasvezel uniek per bedrijfslocatie. De tarieven die gelden voor uw bedrijfslocatie in Voorburg zijn afhankelijk van de afstand tussen uw bedrijfspand en het dichtstbijzijnde glasvezelnetwerk. Wanneer uw bedrijfspand gemakkelijker gekoppeld kan worden aan het glasvezelnetwerk, dan zullen de eenmalige aansluitkosten aantrekkelijker uitvallen.