+31 76 - 5331331

Glasvezel Voorburg

In Voorburg zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. Voorburg heeft een uitgebreide infrastructuur met als middelpunt de KPN centrale aan de Prinses Irenelaan. Van hier vertrekken diverse glasvezelkabels als backbone naar de diverse wijken en bedrijvenlocaties. Dit zorgt er voor dat vrijwel overal in Voorburg ondernemers de beschikking hebben over snelle internet verbindingen.

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Voorburg die gevestigd zijn op de bedrijventerreinen:

Doe de Glasvezel postcodecheck

Diensten over Zakelijk Glasvezel

Glasvezel is geschikt voor allerlei toepassingen binnen uw bedrijf, mede doordat glasvezelaansluitingen modulair van opbouw en schaalbaar zijn. Van snelle internettoegang tot het koppelen van vestigingen of thuiswerkers. Ook zaken als videoconferencing, backup op afstand en het gebruik maken van software- of telefoniediensten die bij een leverancier in een datacenter draaien worden hierdoor mogelijk.

  • Zakelijk Internet: Zakelijk Internet is speciaal ontwikkeld voor bedrijven en heeft in combinatie met Zakelijk Glasvezel een uptime van 99,9%.
  • VoIP Connect: VoIP Connect voorziet in het bieden van openbare spraakdiensten via Voice over IP. Met VoIP Connect is het mogelijk om het externe telefoonverkeer via uw persoonlijke Wide Area Network (WAN) af te handelen.
  • Epacity IP-VPN: Epacity IP-VPN stelt u in staat om verschillende locaties onderling met elkaar te koppelen in een besloten VPN (Virtual Private Network).
  • Ethernet VPN: Met Ethernet VPN koppelt u uw vestigingen op basis van ethernet techniek waardoor in feite een groot Local Area Network (LAN) wordt gecreëerd. Ethernet VPN is geschikt voor organisaties met meerdere vestigingen.
  • KPN ONE: ONE is hét complete bedrijfsnetwerk van KPN. Naast de mogelijkheid om de bedrijfsvestigingen met elkaar te koppelen, biedt de ONE dienstvelening een scala aan additionele modules en functionaliteiten.
  • Zakelijk Pinnen: Pinnen is een aanvullende dienst die geactiveerd kan worden binnen het netwerk. Met de dienst Zakelijk Pinnen is het mogelijk om pinpads op te nemen in het aangesloten LAN op de gewenste pinlocatie.

Bekijk de tarieven voor Zakelijk Glasvezel in Voorburg

In Voorburg zijn de tarieven voor Zakelijk Glasvezel uniek per bedrijfslocatie. De tarieven die gelden voor uw bedrijfslocatie in Voorburg zijn afhankelijk van de afstand tussen uw bedrijfspand en het dichtstbijzijnde glasvezelnetwerk. Wanneer uw bedrijfspand gemakkelijker gekoppeld kan worden aan het glasvezelnetwerk, dan zullen de eenmalige aansluitkosten aantrekkelijker uitvallen. Met onze Glasvezel Postcodecheck kunt u snel en gemakkelijk inzicht krijgen in alle actuele tarieven en mogelijkheden voor uw bedrijfslocatie in Voorburg.