+31 76 - 5331331

Glasvezel Schaarkampen in Vollenhove

Op het bedrijventerrein Schaarkampen in Vollenhove is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. De kosten zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Glasvezel in Schaarkampen bestellen

Indien u Zakelijk Glasvezel aanvraagt dan zullen wij om een aantal bedrijfs- en locatiegegevens vragen. U zult ook de aanvullende diensten die u wenst af te nemen over de verbinding moeten opgeven. Extra (vaste) IP-adressen kunt u ook aanvragen. Betreft de glasvezelrouter heeft u keuze uit een managed of een unmanaged variant. Met uw aanvraag van Zakelijk Glasvezel kunt u terecht bij een van onze consultants.

Oplevering Zakelijk Glasvezel in Schaarkampen

Voor een nieuwe glasvezelaansluiting dient u rekening te houden met een levertijd van 3 tot 4 maanden. In Schaarkampen komt er veel bij kijken om een fysieke glasvezelaansluiting te realiseren. De oplevering bestaat uit ruwweg 20 deelprocessen en kent verscheidene levertijd vertragende factoren. U moet dan denken aan zaken als de bouwvak, obstakels op de route zoals snel- / waterwegen, vorst, nodige vergunningen en meer.