+31 76 - 5331331

Glasvezel Volkel

In Volkel zijn er voldoende mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. De kosten van een glasvezel aansluiting zijn afhankelijk van de locatie, afstand tot de glasvezel infrastructuur, gewenste bandbreedte voor internet en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Levertijd van Zakelijk Glasvezel in Volkel

Zakelijk Glasvezel kent een levertijd van 3 tot 4 maanden voor het realiseren van een nieuwe glasvezelaansluiting. Reden voor deze doorlooptijd is dat er bij het realiseren van een glasvezelaansluiting in Volkel veel komt kijken. Zo bestaat het opleveringsproces uit ongeveer 20 deelprocessen, die vaak worden verdeeld over meerdere partijen die allemaal zijn betrokken bij de uiteindelijke oplevering. Daarnaast zijn er ook een aantal factoren die een oplevering kunnen vertragen. Denk hierbij aan factoren als vorst, de bouwvak, het aanvragen van gemeentelijke vergunningen, obstakels op de route (snel-/waterwegen) en meer...

Zakelijk Glasvezel kent vele voordelen

Zakelijk Glasvezel kent vele voordelen. Wanneer uw bedrijf is aangesloten op een glasvezelnetwerk, dan beschikt over een toekomstvast groeipad op het gebied van capaciteit en diensten. Een zakelijke glasvezelverbinding is met internetsnelheden van 1.000 Mbit/s vele malen sneller dan een ADSL, VDSL of kabelverbinding. Glasvezelverbindingen zijn symmetrisch van aard, dit betekent dat de uploadsnelheid altijd even hoog is als de downloadsnelheid. Daarnaast is er de mogelijkheid om meerdere diensten over dezelfde verbinding te transporteren dankzij de modulaire en schaalbare opbouw van Zakelijk Glasvezel. Dit alles in combinatie met een up-time SLA van 99,9% zorgt ervoor dat Zakelijk Glasvezel uitstekend geschikt binnen uw organisatie.