+31 76 - 5331331

Glasvezel Slobbeland in Volendam

Op het bedrijventerrein Slobbeland in Volendam is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. De tarieven voor glasvezel zijn afhankelijk van de contractduur, de keuze voor de internetsnelheid en router en de afstand tot het dichtstbijzijnde glasvezel knooppunt.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Tarieven voor Zakelijk Glasvezel op Slobbeland

Voor iedere bedrijfslocatie op bedrijventerrein Slobbeland gelden unieke tarieven voor Zakelijk Glasvezel. Een bepalende factor voor deze tarieven is de afstand vanaf uw bedrijfspand tot het dichtstbijzijnde glasvezelnetwerk. Indien u bedrijfspand gemakkelijker gekoppeld kan worden aan het glasvezelnetwerk, dan zullen de eenmalige aansluitkosten aantrekkelijker uitvallen. Aan de hand van onze Glasvezel Postcodecheck kunt u inzicht krijgen in alle actuele tarieven en mogelijkheden.

Levertijd van Zakelijk Glasvezel op Slobbeland

Zakelijk Glasvezel kent een levertijd van 3 tot 4 maanden. De reden voor deze doorlooptijd is dat er bij het realiseren van een nieuwe glasvezelaansluiting op bedrijventerrein Slobbeland een hoop komt kijken. Het opleveringsproces is uitgewerkt in ongeveer 20 deelprocessen en kent verscheidene vertragende factoren. Denk hierbij aan factoren als vorst, bouwvak, aanvragen van gemeentelijke vergunningen, obstakels op de route (snel-/ waterwegen) en meer...