Glasvezel Volendam

In Volendam zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Volendam beschikt over een eigen glasvezel infrastructuur, zodat bedrijven op individuele basis kunnen worden aangesloten als zij dat wensen.

Doe de glasvezel postcodecheck

Zakelijk Glasvezel kent vele voordelen

Een glasvezelaansluiting kent vele voordelen, vrijwel allen zeer interessant voor bedrijven. Snelheden tot 1.000 Mbit/s (of zelfs hoger op aanvraag) kunnen behaald worden met Zakelijk Glasvezel. Ook is het zo dat de uploadsnelheid gelijk is aan de downloadsnelheid van een glasvezelverbinding. Over een zakelijk glasvezelverbinding is het mogelijk om meerdere diensten af te nemen. Zo hoeft u niet langer meerdere lijnen af te nemen bij uw provider. Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Volendam die gevestigd zijn op de bedrijventerreinen Julianaweg en Slobbeland.

Aanvragen Zakelijk Glasvezel in Volendam

Bij de aanvraag van Zakelijk Glasvezel zullen we om een aantal gegevens vragen. Denk hierbij aan bedrijfs- en locatiegegevens. Ook zult u de gewenste aanvullende diensten die u wilt afnemen moeten opgeven. Ook extra (vaste) IP-adressen die zijn af te nemen moet u opgeven bij de aanvraag. Betreft de glasvezelrouter heeft u keuze uit een managed of een unmanaged variant. Wenst u Zakelijk Glasvezel te realiseren op uw locatie? Neem dan contact op met een van onze consultants.