+31 76 - 5331331

Glasvezel Lindelaufer Gewande in Voerendaal

Op het bedrijventerrein Lindelaufer Gewande in Voerendaal is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. De kosten van een glasvezelaansluiting zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Zakelijk Glasvezel delen op Lindelaufer Gewande

Het is mogelijk om een glasvezelverbinding te delen met andere partijen om zo kosten te besparen. Hiervoor is het echter wel van belang dat alle deelnemende partijen zijn gevestigd in hetzelfde bedrijfspand. Er zal een partij worden aangesteld als hoofdcontractant die verantwoordelijk is voor de glasvezelverbinding en ook de eenmalige- en maandelijkse kosten betaalt. Het is echter gebruikelijk dat de hoofdcontractant een deel van deze kosten doet doorrekenen naar de overige partijen. Alle afgenomen diensten per partij zijn afgeschermd, andere partijen hebben dus geen toegang tot uw dienstenpakket.

Zakelijk Glasvezel diensten

Over een zakelijke glasvezelverbinding wordt standaard de dienst Zakelijk Internet geleverd. Zonder Zakelijk Internet is het helaas niet mogelijk om Zakelijk Glasvezel af te nemen. Naast deze standaarddienst zijn er verschillende aanvullende diensten waaruit u een keuze kunt maken. Denk hierbij aan diensten als VoIP bellen, Zakelijk Pinnen, Alarm over IP, SIP Trunk, Ethernet VPN en nog vele andere diensten. De capaciteit van de glasvezelverbinding bepaalt hoeveel diensten er kunnen worden afgenomen. U bent vrij om diensten te stapelen of aan te passen, zolang de maximale capaciteit van de glasvezelverbinding niet wordt overschreden.