+31 76 - 5331331

Glasvezel Vrijburg in Vlissingen

Op het bedrijventerrein Vrijburg in Vlissingen is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. De kosten van een aansluiting zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Zakelijk Glasvezel delen op bedrijventerrein Vrijburg

Om kosten te besparen kan ervoor worden gekozen om een glasvezelverbinding te delen met een andere partij. Hiervoor dienen alle deelnemende partijen echter wel gevestigd te zijn in hetzelfde bedrijfspand. Er zal een partij worden aangesteld als hoofdcontractant. De hoofdcontractant is verantwoordelijk voor de glasvezelverbinding en betaald hiervoor ook de eenmalige- en maandelijkse kosten. Het is echter gebruikelijk dat de hoofdcontractant een deel van deze kosten doet doorrekenen naar de overige partijen. Alle afgenomen diensten per partij zijn afgeschermd van de overige partijen om zo de privacy te kunnen blijven waarborgen.

VoIP telefonie en Zakelijk Glasvezel

Het is met Zakelijk Glasvezel mogelijk om op een veilige en betrouwbare manier te telefoneren via uw zakelijke glasvezelverbinding. Data- en telefonie worden gescheiden van elkaar getransporteerd over dezelfde verbinding. Er zijn een tweetal VoIP (Voice over IP) oplossingen waaruit u een keuze kunt maken. Zo kan uw huidige telefooncentrale worden voorzien van een SIP Trunk om zo te kunnen profiteren van de voordelen van VoIP-telefonie. Wanneer u niet beschikt over een eigen telefooncentrale, dan is er de mogelijkheid om deze functionaliteiten te huren met Hosted Telefonie.