+31 76 - 5331331

Glasvezel Vlissingen-Oost in Vlissingen

Op het bedrijventerrein Vlissingen-Oost in Vlissingen is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. De kosten van een glasvezel aansluiting zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Diensten afnemen over Zakelijk Glasvezel

Over een zakelijke glasvezelverbinding wordt standaard de dienst Zakelijk Internet geleverd. Het is zonder Zakelijk Internet helaas niet mogelijk om Zakelijk Glasvezel af te nemen. Naast deze standaarddienst zijn er vele aanvullende diensten waaruit u een keuze kunt maken. Denk hierbij aan diensten als VoIP telefonie, Zakelijk Pinnen, Alarm over IP, Ethernet VPN, SIP Trunk en nog vele andere diensten. De capaciteit van de glasvezelverbinding bepaalt hoeveel diensten u kunt afnemen. Het is mogelijk om verschillende diensten te stapelen of aan te passen, zolang de maximale capaciteit van de glasvezelverbinding niet wordt overschreden.

Redundant uitgevoerde glasvezelverbinding op Vlissingen-Oost

Wanneer internet van het grootste belang is voor uw organisatie, dan kan een redundant uitgevoerde glasvezelverbinding een geschikte oplossing bieden. Met een redundant uitgevoerde verbinding heeft u zekerheid over de uptime van uw internetverbinding. Er zijn verschillende varianten van een redundant uitgevoerde verbinding. Zo kan redundantie onder andere worden bereikt door een verbinding af te nemen bij verschillende providers met een geografisch van elkaar gescheiden netwerk. Om er zeker van te zijn dat de redundantie die u wenst toe te passen ook geschikt is voor uw bedrijfssituatie, dan kunt u hiervoor contact opnemen met een van onze adviseurs. Onze adviseurs weten u alles te vertellen over de verschillende vormen van redundantie en welke redundante varianten het beste aansluiten bij uw bedrijfssituatie en waarom.