+31 76 - 5331331

Glasvezel Souburg in Vlissingen

Op het bedrijventerrein Souburg in Vlissingen is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezelnetwerk van KPN.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Klaar voor de toekomst met Zakelijk Glasvezel

Zakelijk Glasvezel wordt standaard opgeleverd met een capaciteit van 1 Gbit/s. Dit toekomstvaste groeipad kan worden gevuld met verschillende diensten en services, ter ondersteuning van uw bedrijfsvoering. Zakelijk Glasvezel is modulair en schaalbaar van opbouw, hierdoor is het mogelijk om meerdere diensten af te nemen over dezelfde verbinding. Indien de standaardcapaciteit van 1 Gbit/s onvoldoende toereikend is voor de behoeften van uw organisatie, dan kan deze capaciteit op aanvraag en tegen meerprijs worden uitgebreid naar 10 Gbit/s.

Levertijd van Zakelijk Glasvezel op Souburg

De levertijd van Zakelijk Glasvezel bedraagt gemiddeld 3 tot 4 maanden. Reden voor deze doorlooptijd is dat er veel komt kijken bij het realiseren van een nieuwe glasvezelaansluiting op bedrijventerrein Souburg. Een oplevering is uitgewerkt in ongeveer 20 deelprocessen en kent verscheidene vertragende factoren. Dit zijn voornamelijk factoren als vorst, bouwvak, obstakels op de route (snel-/waterwegen), aanvragen van gemeentelijke vergunningen en meer...