+31 76 - 5331331

Glasvezel Edisonpark in Vlissingen

Op het bedrijventerrein Edisonpark in Vlissingen is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezelnetwerk van KPN. De tarieven voor glasvezel zijn afhankelijk van de contractduur, de keuze voor de internetsnelheid en router en de afstand tot het dichtstbijzijnde glasvezel knooppunt.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Vestiging(en) koppelen met Zakelijk Glasvezel

Een zakelijke glasvezelaansluiting maakt het gemakkelijk om eventuele bedrijfsvestiging(en) aan elkaar te koppelen. Wanneer u twee- of meer vestigingen aan elkaar doet koppelen, dan creëert u een centrale netwerkinfrastructuur die vele voordelen te bieden heeft. Het koppelen van vestigingen met behulp van Zakelijk Glasvezel kan op verschillende manieren. Zo kan er gebruik worden gemaakt van een IP-VPN voor een optimale Quality of Service. Daarnaast is het ook mogelijk om vestigingen te koppelen met behulp van een Ethernet VPN of door een IPSEC-tunnel op te zetten, met eigen firewalls over het internet. Naast het koppelen van vestigingen is het ook mogelijk om een directe koppeling op te zetten naar het datacenter waar uw servers en applicaties zich bevinden. Het werken in de Cloud wordt op deze manier een stuk gemakkelijker doordat er via een VLAN een directe koppeling wordt gemaakt naar uw serverapparatuur in het datacenter.

Levertijd van Zakelijk Glasvezel op Edisonpark

Zakelijk Glasvezel kent voor het realiseren van een nieuwe glasvezelaansluiting een levertijd van 3 tot 4 maanden. Reden voor deze doorlooptijd is dat er veel komt kijken bij het realiseren van een nieuwe glasvezelaansluiting op het Edisonpark. Een oplevering is uitgewerkt in ongeveer 20 deelprocessen, die worden verdeeld over verschillende partijen die allemaal betrokken zijn bij de uiteindelijke oplevering van de glasvezelaansluiting. Daarnaast zijn er ook verschillende factoren die een oplevering kunnen doen vertragen. Denk hierbij aan factoren als vorst, bouwvak, aanvragen van vergunningen, obstakels op de route (snel-/waterwegen) en meer...