+31 76 - 5331331

Glasvezel Baskensburg in Vlissingen

Op het bedrijventerrein Baskensburg in Vlissingen is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. De kosten van een glasvezel aansluiting zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Tarieven voor Zakelijk Glasvezel op bedrijventerrein Baskensburg

De tarieven voor Zakelijk Glasvezel op bedrijventerrein Baskensburg zijn uniek voor iedere bedrijfslocatie. De tarieven voor Zakelijk Glasvezel zijn afhankelijk van de afstand tussen uw bedrijfspand en het dichtstbijzijnde glasvezelnetwerk. Wanneer uw bedrijfspand gemakkelijk(er) gekoppeld kan worden aan een glasvezelnetwerk, dan vallen de eenmalige aansluitkosten aantrekkelijker uit. Controleer aan de hand van de Glasvezel Postcodecheck alle actuele tarieven en mogelijkheden voor uw bedrijfslocatie op bedrijventerrein Baskensburg.

Een zakelijke glasvezelverbinding op bedrijventerrein Baskensburg aanvragen

Bij het aanvragen van Zakelijk Glasvezel komen er een aantal zaken om de hoek kijken. Zo zijn er een aantal gegevens van u vereist, waaronder enkele bedrijfs- en locatiegegevens. Daarnaast zal in de aanvraag ook opgegeven moeten worden van welke aanvullende diensten u gebruik wenst te maken en uw voorkeur voor een managed of unmanaged glasvezelrouter. Indien u behoefte heeft aan extra (vaste) IP-adressen, dan kunt u dit ook in de aanvraag opgeven. Met uw aanvraag voor Zakelijk Glasvezel kunt u terecht bij een van onze consultants.