Glasvezel Vlissingen

In Vlissingen zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Vlissingen beschikt over een prima digitale infrastructuur, hierdoor ontstaat voor bedrijven de mogelijkheid om vrijwel overal tegen aantrekkelijke condities een snelle internet aansluiting te realiseren.

Doe de glasvezel postcodecheck

Glasvezel op diverse bedrijventerreinen in Vlissingen

Vlissingen kent een aantal bedrijventerreinen. Op al deze bedrijventerreinen kunnen bedrijven aangesloten worden op het glasvezelnetwerk. Glasvezel is zeer geschikt voor allerlei toepassingen, mede doordat glasvezel aansluitingen modulair van opbouw zijn.

Baskensburg

Het bedrijventerrein Baskensburg beschikt al geruime tijd over een glasvezelnetwerk. In alle straten van dit terrein liggen buizen en vezels, zodat overal aansluitingen gerealiseerd kunnen worden.

De ondernemers, de gemeente Vlissingen en Hogeschool Zeeland University of Applied Sciences hebben de handen ineengeslagen om dit terrein vorm te geven.

Vlissingen-Oost

Ook op het industrieterrein Vlissingen Oost is het mogelijk om gebruik te maken van glasvezel om zo over een snelle internet verbinding te beschikken. Vlissingen-Oost of Sloegebied, zoals het ook wel wordt genoemd is het havengebied ten oosten van Vlissingen. North Sea Ports is de organisatie die dit gebied beheert.

Vrijburg

Bedrijventerrein Vrijburg is strategisch gelegen tussen Vlissingen en Middelburg en beschikt eveneens over een goede digitale infrastructuur. In alle straten en de directe omgeving kunnen glasaansluitingen gerealiseerd worden.

Souburg

Dit moderne bedrijventerrein is gelegen direct aan de A58 en beschikt over een aantal zichtlocaties, allemaal met de mogelijkheid voor een glasvezelaansluiting.

Overige locaties in Vlissingen

Naast de genoemde bedrijventerreinen kennen ook diverse andere locaties in Vlissingen uitstekende mogelijkheden voor glasvezel verbindingen. Zo zijn er ook goede voorzieningen in de omgeving van het Edisonpark, Kenniswerf Zeeland, Yacht Valley, De Schelde, Binnenhaven, Buitenhaven en de Poortersweg.

Naast de reeds genoemde typische bedrijfslocaties zijn er ook mogelijkheden in de diverse wijken van Vlissingen. Zo kunnen bedrijven die gevestigd zijn in Paauwenburg, Lammerenburg, Rosenburg en Bossenburgh een glasvezelaansluiting bestellen als zij daar behoefte aan hebben.

Aanvullende diensten

Zakelijk Glasvezel wordt standaard geleverd met de dienst Zakelijk Internet. Naast Zakelijk Internet is er de mogelijkheid om verschillende aanvullende diensten af te nemen. Denk hierbij aan diensten als VoIP telefonie, SIP Trunk, Ethernet VPN en nog vele andere diensten. De hoeveelheid diensten die over de glasvezelverbinding afgenomen kan worden wordt bepaald door de capaciteit van de glasvezelverbinding. Deze capaciteit bedraagt standaard 1 Gigabit per seconde.