+31 76 - 5331331

Glasvezel Vlissingen

In Vlissingen zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op een glasvezelnetwerk. Vlissingen beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur, hierdoor ontstaat voor bedrijven de mogelijkheid om vrijwel overal tegen aantrekkelijke condities een snelle internet aansluiting te realiseren.

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Vlissingen die gevestigd zijn op de bedrijventerreinen:

Doe de Glasvezel postcodecheck

Deel uw glasvezelverbinding in Vlissingen

Het is mogelijk om een zakelijke glasvezelverbinding te delen. Een glasvezelverbinding kan worden gedeeld wanneer u met meerdere partijen bent gevestigd in hetzelfde bedrijfspand. Er zal een partij moeten worden aangesteld als hoofdcontractant. De hoofdcontractant is verantwoordelijk voor de glasvezelverbinding en betaalt hiervoor ook de eenmalige- en maandelijkse kosten. Het is gebruikelijk dat een deel van deze kosten door de hoofdcontractant worden doorgerekend naar de overige partijen. Iedere partij kan vervolgens zijn eigen gewenste diensten rechtstreeks afnemen bij IP Visie, hiervoor zal iedere partij ook individueel worden gefactureerd. Alle afgenomen diensten per partij staan los van elkaar, andere partijen hebben hierdoor dus geen toegang tot uw dienstenpakket.

Aanvullende diensten

Zakelijk Glasvezel wordt standaard geleverd met de dienst Zakelijk Internet. Naast Zakelijk Internet is er de mogelijkheid om verschillende aanvullende diensten af te nemen. Denk hierbij aan diensten als VoIP telefonie, Zakelijk Pinnen, Alarm over IP, SIP Trunk, Ethernet VPN en nog vele andere diensten. De hoeveelheid diensten die over de glasvezelverbinding afgenomen kan worden wordt bepaald door de capaciteit van de glasvezelverbinding. Deze capaciteit bedraagt standaard 1 Gbit/s. U bent vrij om diensten te stapelen of aan te passen, zolang de maximale capaciteit van de glasvezelverbinding niet wordt overschreden.

Overige locaties in Vlissingen

Sloegebied, Poortersweg, Prins Hendrikweg, De Schelde, Binnenhaven, Buitenhaven, Energieweg