Glasvezel Vlissingen

In Vlissingen zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Vlissingen beschikt over een prima digitale infrastructuur, hierdoor ontstaat voor bedrijven de mogelijkheid om vrijwel overal tegen aantrekkelijke condities een snelle internet aansluiting te realiseren.

Doe de glasvezel postcodecheck

Bedrijventerreinen in Vlissingen

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Vlissingen, die gevestigd zijn op de bedrijventerreinen:

  • Baskensburg
  • Vlissingen-Oost
  • Vrijburg
  • Souburg

Overige locaties in Vlissingen

Naast de genoemde bedrijventerreinen kennen ook diverse andere locaties in Vlissingen uitstekende mogelijkheden voor glasvezel verbindingen. Zo zijn er ook goede voorzieningen in de omgeving van het Edisonpark, Kenniswerf Zeeland, Yacht Valley, De Schelde, Binnenhaven, Buitenhaven en de Poortersweg.

Naast de reeds genoemde typische bedrijfslocaties zijn er ook mogelijkheden in de diverse wijken van Vlissingen. Zo kunnen bedrijven die gevestigd zijn in Paauwenburg, Lammerenburg, Rosenburg en Bossenburgh een glasvezelaansluiting bestellen als zij daar behoefte aan hebben.

Aanvullende diensten

Zakelijk Glasvezel wordt standaard geleverd met de dienst Zakelijk Internet. Naast Zakelijk Internet is er de mogelijkheid om verschillende aanvullende diensten af te nemen. Denk hierbij aan diensten als VoIP telefonie, SIP Trunk, Ethernet VPN en nog vele andere diensten. De hoeveelheid diensten die over de glasvezelverbinding afgenomen kan worden wordt bepaald door de capaciteit van de glasvezelverbinding. Deze capaciteit bedraagt standaard 1 Gigabit per seconde.