+31 76 - 5331331

Glasvezel Vlissingen

In Vlissingen zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. Vlissingen beschikt over een uitgebreide glasvezel infrastructuur, waardoor veel bedrijven gunstig kunnen worden aangesloten.

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Vlissingen die gevestigd zijn op de bedrijventerreinen:

Doe de Glasvezel postcodecheck

In de provincie Zeeland ligt de stad/gemeente Vlissingen. Vlissingen is gelegen ten noorden van de Westerschelde monding en telt zo'n 44.400 inwoners. Vlissingen en Middelburg vormen samen één stad en is verklaard tot beschermd stadsgezicht. In Vlissingen zijn diverse monumenten te bezichtigen. Maar ook zijn er genoeg festivals in Vlissingen te vinden waaronder het Bevrijdingsfestival wat elk jaar op 5 mei wordt gehouden. In enkele wijken zijn verschillende mini-winkelcentra te bezoeken. Vlissingen is zowel met de auto als via het spoor goed bereikbaar. Met de auto is Vlissingen bereikbaar via de autosnelweg A58. Dankzij 2 treinstations in Vlissingen waar diverse treinen vertrekken naar en van Vlissingen naar andere grote steden in Zeeland en in de Randstad. Omdat Vlissingen aan he water is gelegen, is de stad ook uitstekend bereikbaar per veerboot of de watertaxi.

Wereldleider

Vlissingen is oorspronkelijk een havenstad. In de binnenhaven was een grote vis opslagplaats gevestigd, die de vele vissers als hun thuishaven gebruikten. Door de jaren en eeuwen heen is de haven steeds meer veranderd en hebben verschillende havenactiviteiten zich naar het oosten verplaatst. In 2012 werd bekend dat de haven van Vlissingen dé nieuwe wereldleider is op het gebied van aluminiumopslag.

Toerisme

Vlissingen heeft diverse winkelcentra en havens. Jaarlijks komen er vele toeristen naar Vlissingen om een stukje Zeeuwse cultuur te proeven en om lekker te zwemmen bij de vele stranden van Vlissingen. Zo is in Vlissingen de Zeeland Cruise Port gevestigd, waarbij er allerhande cruiseschepen kunnen aanmeren in Zeeland, waardoor het toerisme in Vlissingen nog meer stijgt ieder jaar.

Kosten van glasvezel

De eenmalige aansluitkosten van een glasvezel verbinding zijn afhankelijk van de locatie van uw pand en de afstand tot de glasvezel infrastructuur. De maandelijkse kosten worden onder meer bepaald door de gewenste capaciteit voor internet en contractduur.

Overige locaties in Vlissingen

Sloegebied, Poortersweg, Prins Hendrikweg, De Schelde, Binnenhaven, Buitenhaven, Energieweg