+31 76 - 5331331

Glasvezel Vliedberg in Vlijmen

Op het bedrijventerrein Vliedberg in Vlijmen is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. De kosten zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Zakelijk glasvezelverbinding delen op bedrijventerrein Vliedberg

Om de kosten van een glasvezelaansluiting te delen, kan er gekozen worden om deze te delen met een andere partij. Het is hiervoor wel noodzakelijk dat beide partijen in hetzelfde fysieke pand gevestigd zitten. Een deelnemer zal verantwoordelijk zijn voor de fysieke verbinding (glasvezel access) en betaald hiervoor de kosten aanleg- en maandelijkse kosten De hoofdcontractant is zelf verantwoordelijk om indien gewenst de kosten van de glasvezel access door te rekenen naar de andere partijen. Vervolgens neemt elke partij hun gewenste diensten direct bij IP Visie af, zij worden ook individueel gefactureerd. Alle afgenomen diensten per deelnemer zijn afgeschermd, andere partijen hebben dus geen toegang tot uw diensten.

Zakelijk Glasvezel capaciteit

Zakelijk Glasvezel wordt opgeleverd met een standaardcapaciteit van 1 Gbit/s. Dit groeipad kan worden gevuld met verschillende diensten en services. Zakelijk Glasvezel is modulair en schaalbaar van opbouw, waardoor het mogelijk is om meerdere diensten af te nemen over dezelfde breedbandverbinding. Wanneer de vraag naar meer capaciteit groter is dan 1 Gbit/s, dan is er de mogelijkheid om tegen een meerprijs deze capaciteit te verhogen tot 10 Gbit/s.