+31 76 - 5331331

Glasvezel Nassaulaan in Vlijmen

Op het bedrijvenpark aan de Nassaulaan in Vlijmen is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. De kosten van een glasvezelverbinding zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Aanvullende diensten Zakelijk Glasvezel

Zakelijk Internet is een standaarddienst die over een zakelijke glasvezelverbinding wordt geleverd. Het is zonder Zakelijk Internet helaas niet mogelijk om Zakelijk Glasvezel af te nemen. Gelukkig zijn er naast deze standaarddienst verschillende aanvullende diensten waaruit u een keuze kunt maken. Denk hierbij aan diensten als Zakelijk Pinnen, Alarm over IP, VoIP bellen, Ethernet VPN, SIP Trunk en nog vele andere diensten. De hoeveelheid diensten die over de verbinding afgenomen kunnen worden wordt bepaald door de capaciteit van de glasvezelverbinding. Deze capaciteit bedraagt standaard 1 Gbit/s. U bent vrij om diensten te stapelen of aan te passen, zolang de maximale capaciteit van de glasvezelverbinding niet wordt overschreden.

Bekijk alle glasvezeltarieven en mogelijkheden op Nassaulaan

Op de Nassaulaan zijn de tarieven voor Zakelijk Glasvezel verbonden aan de locatie van uw bedrijfspand. De tarieven voor Zakelijk Glasvezel worden bepaald aan de hand van de afstand tussen uw bedrijfspand en het dichtstbijzijnde glasvezelnetwerk. De eenmalige aansluitkosten zijn afhankelijk van hoe gemakkelijk uw bedrijfspand aangesloten kan worden op het glasvezelnetwerk. Controleer alle actuele tarieven en mogelijkheden voor uw bedrijfslocatie met onze unieke Postcodecheck.