Glasvezel Vlijmen

In Vlijmen zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Vlijmen beschikt over een voortreffelijke infrastructuur, die is opgebouwd vanuit de centrale aan de Priemsteeg. Van hier lopen diverse ringen door de gemeente naar de wijken en bedrijventerreinen.

Doe de glasvezel postcodecheck

Glasvezelmogelijkheden op bedrijventerreinen in Heusden

In Heusden zijn er een tweetal bedrijventerreinen. Op beide bedrijventerreinen is er een glasvezelnetwerk aanwezig waarop bedrijven aangesloten kunnen worden. Sinds 2012-/2013 zijn alle bedrijventerreinen in Vlijmen aangesloten op een collectief open glasvezelnetwerk, dat door de stichting Glasnet Heusden beheerd wordt. Dit glasvezelnetwerk loopt door diverse kernen binnen de gemeente en zorgt ervoor dat bedrijven die in Vlijmen gevestigd zijn kunnen beschikken over uitstekende breedbandvoorzieningen.

Nassaulaan

Op het bedrijvenpark aan de Nassaulaan is er een glasvezelnetwerk aanwezig. Dit bedrijvenpark is aangesloten op het collectieve glasvezelnetwerk dat door Vlijmen loopt. Hierdoor zijn er in vrijwel alle straten van het bedrijvenpark mogelijkheden voor bedrijven om tegen aantrekkelijke voorwaarden te beschikken over een zakelijke glasvezelaansluiting, om zo klaar te zijn voor alle ontwikkelingen op het gebied van internet.

Vliedberg

Op bedrijventerrein Vliedberg is er ook een glasvezelnetwerk aanwezig. Vliedberg is aangesloten op het collectieve glasvezelnetwerk dat door Vlijmen loopt. Er zijn hierdoor vrijwel overal op het terrein glasvezelvoorzieningen aanwezig, waardoor bedrijven eenvoudig aangesloten kunnen worden.

Contract afsluiten voor Zakelijk Glasvezel in Vlijmen

IP Visie hanteert voor Zakelijk Glasvezel standaard een drietal contracttermijnen. Het is mogelijk om een 1-jarig, 3-jarig of 5-jarig contract af te sluiten. Als u een contract doet afsluiten met een langere looptijd, dan kunt u vaak profiteren van aantrekkelijkere tarieven voor zowel de eenmalige als de maandelijkse kosten. Wanneer de initiële contractduur is verstreken, dan is er uiteraard de mogelijkheid om het contract te verlengen. Het contract kan verlengd worden voor wederom een periode van 1, 3 of 5 jaar. Indien u het contract niet wilt verlengen, dan zal de glasvezelverbinding maandelijks opzegbaar zijn en blijven de tarieven die zijn afgesproken in het oorspronkelijke contract geldig.