Glasvezel Vlijmen

In Vlijmen zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Vlijmen beschikt over een voortreffelijke infrastructuur, die is opgebouwd vanuit de centrale aan de Priemsteeg. Vanaf hier lopen diverse ringen door de gemeente naar de wijken en bedrijventerreinen.

Doe de glasvezel postcodecheck

Glasvezelmogelijkheden in Heusden

In Heusden zijn er een tweetal bedrijventerreinen. Op beide bedrijventerreinen is er een glasvezelnetwerk aanwezig waarop bedrijven aangesloten kunnen worden. Dit glasvezelnetwerk loopt door diverse kernen binnen de gemeente en zorgt ervoor dat bedrijven die in Vlijmen gevestigd zijn kunnen beschikken over uitstekende breedbandvoorzieningen.

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Heusden, die gevestigd zijn op de bedrijventerreinen:

  • Nassaulaan
  • Vliedberg

Contract afsluiten voor Zakelijk Glasvezel in Vlijmen

IP Visie hanteert voor Zakelijk Glasvezel standaard een drietal contracttermijnen. Het is mogelijk om een 1-jarig, 3-jarig of 5-jarig contract af te sluiten. Als u een contract afsluit met een langere looptijd, dan kunt u vaak profiteren van aantrekkelijkere tarieven voor zowel de eenmalige als de maandelijkse kosten. Wanneer de initiële contractduur is verstreken, dan is er uiteraard de mogelijkheid om het contract te verlengen. Het contract kan verlengd worden voor wederom een periode van 1, 3 of 5 jaar.