+31 76 - 5331331

Glasvezel De Vergulde Hand in Vlaardingen

Op bedrijventerrein de Vergulde Hand in Vlaardingen is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. De kosten van een aansluiting zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Zakelijk Glasvezel aanvragen op de Vergulde Hand

Wanneer u Zakelijk Glasvezel doet aanvragen, dan zijn er een aantal gegevens van u vereist. Dit zijn voornamelijk enkele bedrijfs- en locatiegegevens. In de aanvraag dient u ook aan te geven van welke aanvullende glasvezeldiensten u gebruik wenst te maken en of u een managed of een unmanaged router wilt gaan inzetten. In de aanvraag kan ook worden aangegeven of u behoefte heeft aan extra (vaste) IPv4 adressen. Zakelijk Glasvezel aanvragen is mogelijk bij een van onze consultants of doe een Postcodecheck voor een accurate prijsopgave.

Bedrijfsvestiging(en) koppelen met Zakelijk Glasvezel

Met Zakelijk Glasvezel is het mogelijk om twee of meer bedrijfsvestigingen aan elkaar te koppelen. Door 2 of meer bedrijfsvestigingen te koppelen creëert u één centrale netwerkinfrastructuur wat het beheer vereenvoudigt en nog vele andere voordelen biedt. Bedrijfsvestigingen koppelen met Zakelijk Glasvezel is op meerdere manieren mogelijk. Zo kan er voor een IP-VPN worden gekozen voor een optimale Quality of Service. Daarnaast kunnen vestigingen ook worden gekoppeld met behulp van een Ethernet-VPN of door een IPSEC-tunnel te bouwen met eigen firewalls over het internet. Naast bedrijfsvestigingen is het ook mogelijk om een directe koppeling te realiseren naar het datacenter waar uw data en applicaties zich bevinden. Hierdoor wordt werken in de Cloud een stuk plezieriger omdat u beschikt over een directe koppeling die via een VLAN loopt naar uw patchkast of uw serverapparatuur.