+31 76 - 5331331

Glasvezel Hoogstad in Vlaardingen

Op het bedrijventerrein Hoogstad in Vlaardingen is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. De kosten van een glasvezelaansluiting zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contracttermijn.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Levertijd van de glasvezelverbinding op Hoogstad

Voor het realiseren van een nieuwe glasvezelaansluiting dient u rekening te houden met een levertijd van 3 tot 4 maanden. Op bedrijventerrein Hoogstad komt er bij het realiseren van een nieuwe glasvezelverbinding een hoop kijken. De oplevering bestaat uit ongeveer 20 deelprocessen en kent verscheidene vertragende factoren. Denk hierbij aan factoren als vorst, bouwvak, het aanvragen van gemeentelijke vergunningen, obstakels op de route zoals snel-/spoorwegen en meer...

Zakelijk Glasvezel kent vele voordelen

Zakelijk Glasvezel kent vele voordelen. Als uw bedrijf is aangesloten op een glasvezelnetwerk, dan beschikt u over een toekomst vast groeipad op het gebied van capaciteit en diensten. Zakelijk Glasvezel is met snelheden tot wel 1.000 Mbit/s vele malen sneller dan een ADSL, VDSL of kabelverbinding. Glasvezelverbindingen zijn per definitie symmetrisch, wat betekent dat de uploadsnelheid altijd even hoog is als de downloadsnelheid. Dit alles in combinatie met een hoge up-time zorgt ervoor dat Zakelijk Glasvezel uitermate geschikt is binnen uw organisatie.

  • Toekomstvast
  • Modulair en schaalbaar
  • Uiterst betrouwbaar
  • Up-time SLA van 99,9%