+31 76 - 5331331

Glasvezel Groot Vettenoord in Vlaardingen

Op het bedrijventerrein Groot Vettenoord in Vlaardingen is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. De tarieven zijn afhankelijk van uw locatie. Door de postcodecheck uit te voeren krijgt u een overzicht van alle mogelijkheden en prijzen.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Glasvezelverbinding delen op Groot Vettenoord

Indien u met meerdere deelnemers in een enkel pand zitten, dan is er de mogelijkheid om uw glasvezelaansluiting te delen om zo kosten te besparen. Alle deelnemers die meedoen aan deze constructie moeten gevestigd zijn hetzelfde fysieke pand Een van de partijen moet aangesteld worden als hoofdcontractant en betaald de fysieke verbinding (glasvezel access). De hoofdcontractant is zelf verantwoordelijk om indien gewenst de kosten van de glasvezel access door te rekenen naar de andere deelnemers. Elke deelnemer neemt vervolgens hun eigen diensten af bij direct bij IP Visie, zij worden ook individueel gefactureerd. Alle afgenomen diensten per partij zijn afgeschermd, andere deelnemers hebben dus geen toegang tot uw diensten.

Zakelijk Glasvezel tarieven op bedrijventerrein Groot Vettenoord

Elke locatie op bedrijventerrein Groot Vettenoord heeft haar eigen unieke tarieven voor Zakelijk Glasvezel. Deze glasvezeltarieven van uw pand worden bepaald door de afstand tussen uw pand en het glasvezelnetwerk. Wanner het makkelijker is om uw pand te koppelen aan het glasvezelnetwerk, des te lager de aansluitkosten zullen uitvallen. Bekijk de geldende tarieven en mogelijkheden van uw locatie op Groot Vettenoord met onze uitgebreide glasvezel postcodecheck.