+31 76 - 5331331

Glasvezel Benelux Workpark in Vlaardingen

Op het Benelux Workpark in Vlaardingen is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. De kosten zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Zekerheid voor uw verbinding

Wanneer internet van het grootste belang is voor uw organisatie, dan kunt u kiezen voor redundantie. U bent er dan van verzekerd dat u verbinding ten alle tijden online is. Het toepassen van redundantie kan op verschillende manieren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het afnemen van een verbinding bij verschillende internetproviders die beschikken over een geografisch van elkaar gescheiden netwerk. Onze adviseurs kunnen u bijstaan bij het kiezen van de meest geschikte redundante oplossing voor uw bedrijfssituatie. Onze adviseurs weten u alles te vertellen over de verschillende vormen van redundantie en welke vorm het beste aansluit bij uw bedrijfssituatie en waarom.

Zakelijk Glasvezel delen op Benelux Workpark

Om kosten te besparen kan ervoor worden gekozen om een glasvezelverbinding te delen met een andere partij. Voor deze constructie is het echter wel noodzakelijk dat alle deelnemende partijen zijn gevestigd in hetzelfde bedrijfspand. Een partij zal worden aangesteld als hoofdcontractant en verantwoordelijk voor de glasvezelverbinding zijn. Het is gebruikelijk dat een deel van de kosten door de hoofdcontractant worden doorgerekend naar de overige partijen. Alle afgenomen diensten per partij staan los van elkaar en zijn afgeschermd van de overige partijen.