Glasvezel Vlaardingen

In Vlaardingen zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Vanwege de gunstige ligging in de directe omgeving van Rotterdam beschikt ook Vlaardingen over uitstekende mogelijkheden op het gebied van glasvezel aansluitingen.

Doe de glasvezel postcodecheck

Bedrijventerreinen in Vlaardingen

Vlaardingen beschikt over diverse bedrijventerreinen. Op alle bedrijventerreinen in Vlaardingen zijn er mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezelnetwerk.

Benelux Workpark

Het Benelux Workpark is gelegen in Vlaardingen-Zuid en is met een oppervlakte van ruim 84 hectare het grootste bedrijventerrein van Vlaardingen. Daarnaast beschikt het Benelux Workpark ook over een eigen glasvezelnetwerk. Bedrijven die in de straten van het terrein gevestigd zijn kunnen hierdoor eenvoudig en tegen gunstige voorwaarden een aansluiting realiseren.

Groot Vettenoord

Groot Vettenoord beschikt sinds enkele jaren over een glasvezelnetwerk. Als vooruitblik op de toekomst zijn er tijdens een revitalisering van het terrein in 2014 mantelbuizen voor glasvezel aangelegd, waardoor het gemakkelijker zou zijn om glasvezel aan te leggen. In 2016 is Groot Vettenoord uiteindelijk voorzien van een eigen hypermodern glasvezelnetwerk aangelegd na een initiatief van onder andere de bedrijvenvereniging en de gemeente. Dankzij de aanwezigheid van glasvezel zijn alle bedrijven op Groot Vettenoord voorzien van een toekomstvast groeipad en kunnen vrijwel overal op het terrein eenvoudig aansluitingen gerealiseerd worden. Alle bedrijven die een vestiging hebben op Groot Vettenoord hebben de mogelijkheid om tegen aantrekkelijke voorwaarden op dit netwerk aangesloten te worden.

Het Scheur

Op bedrijventerrein Het Scheur is er ook een glasvezelnetwerk aangelegd. Vrijwel in alle straten van het terrein zijn er glasvezelvoorzieningen aanwezig, waardoor alle bedrijven die op het terrein gevestigd zijn eenvoudig aangesloten kunnen worden.

Overige bedrijvenlocaties in Vlaardingen

Naast de grootste bedrijventerreinen zijn er ook op diverse andere bedrijvenlocaties in Vlaardingen meer dan genoeg mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezelnetwerk. Bedrijven die gevestigd zijn op De Vergulde Hand, Hoogstad of in het Deltagebied kunnen ook aangesloten worden op het glasvezelnetwerk.

Diensten over Zakelijk Glasvezel

Standaard wordt over een glasvezelverbinding de standaard dienst Zakelijk Internet geleverd. Naast deze dienst kunnen meerdere aanvullende diensten geleverd worden over de verbinding. U kunt dan denken aan diensten als VOIP bellen, Ethernet VPN, SIP-trunk en nog veel meer. Elke dienst is makkelijk aanpasbaar, zolang de limiet van 1 Gbit/s van de glasvezel access niet overschreden wordt.