+31 76 - 5331331

Glasvezel Vlaardingen

In Vlaardingen zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Vanwege de gunstige ligging in de directe omgeving van Rotterdam beschikt ook Vlaardingen over uitstekende mogelijkheden op het gebied van Zakelijk Glasvezel.

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Vlaardingen die gevestigd zijn op de bedrijventerreinen:

Doe de Glasvezel postcodecheck

Meer informatie over glasvezel in Vlaardingen

Glasvezel is in staat is om signalen sneller en betrouwbaarder door te zenden. Dit heeft dus een positieve invloed op de internet snelheid. Met glasvezel is het mogelijk te communiceren door middel van licht. Op deze manier kunnen signalen over grote afstanden verzonden worden. De kosten van een glasvezelaansluiting zijn afhankelijk van de locatie, afstand tot de glasvezel infrastructuur, gewenste bandbreedte voor internet en contractduur.

Voordelen van Zakelijk Glasvezel

Aan een glasvezelverbinding zitten een hoop voordelen, voornamelijk voor bedrijven. Er is mogelijk om op glasvezel uitermate hoge snelheden (1.000 Mbit/s of hoger op aanvraag) gerealiseerd worden. Een ander groot voordeel is dat uw uploadsnelheid gelijk is aan uw downloadsnelheid. Het is mogelijk om meerdere diensten af te nemen over een zakelijk glasvezelverbinding. Dit betekend dat u indien u meerdere verbindingen heeft, deze allen kan vervangen door een enkele glasvezelverbinding. Naast dit kent een glasvezelverbinding nog veel meer voordelen.

Controleer glasvezeltarieven in Vlaardingen

Zakelijk Glasvezel in Vlaardingen kent zoals in de rest van het land haar eigen unieke glasvezel tarieven per locatie. Deze afstand van uw pand tot het glasvezelnetwerk is bepalend voor de tarieven op uw locatie. Als uw pand gemakkelijk te koppelen is aan het glasvezelnetwerk dan zullen de eenmalige kosten lager uitvallen. Bekijk de mogelijkheden en actuele tarieven van Vlaardingen in onze postcodecheck.

Diensten over Zakelijk Glasvezel

Standaard wordt over een glasvezelverbinding de standaard dienst Zakelijk Internet geleverd. Naast deze dienst kunnen meerdere aanvullende diensten geleverd worden over de verbinding. U kunt dan denken aan diensten als VOIP bellen, Ethernet VPN, SIP-trunk, Zakelijk Pinnen en nog veel meer. Elke dienst is makkelijk aanpasbaar, zolang de limiet van 1 Gbit/s van de glasvezel access niet overschreden wordt.