Glasvezel Voorbancken in Vinkeveen

Op het bedrijventerrein Voorbancken in Vinkeveen is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. De kosten zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Zakelijk Glasvezel tarieven in Voorbancken

In Voorbancken geldt voor Zakelijk Glasvezel dat de bijbehorende tarieven uniek zijn per locatie. Deze geldende tarieven zijn gebonden aan de afstand van het glasvezelnetwerk tot uw pand. Wanner het makkelijker is om uw pand te koppelen aan het glasvezelnetwerk, des te lager de eenmalige kosten zullen uitvallen. Benieuwd naar de geldende tarieven en mogelijkheden van uw locatie in Voorbancken? Doe de glasvezel postcodecheck voor uitsluitsel.

Zakelijk Glasvezel in Voorbancken bestellen

Indien u Zakelijk Glasvezel wilt aanvragen, dan hebben we een aantal gegevens van u nodig zoals bedrijfs- en locatiegegevens. De aanvullende diensten die u wenst af te nemen zult u ook moeten opgeven. Ook kunt u aangeven dat u extra (vaste) IP-adressen wilt. De keuze voor een manage of unmanaged router is ook aan te geven bij de aanvraag. Wenst u Zakelijk Glasvezel te realiseren op uw locatie? Neem dan contact op met een van onze consultants.

Bekijk de glasvezeltarieven en mogelijkheden in Voorbancken

Elk pand in Voorbancken heeft haar eigen unieke tarieven voor Zakelijk Glasvezel. Deze tarieven voor Zakelijk Glasvezel worden bepaald door de afstand tussen uw locaties het glasvezelnetwerk. Voor de aansluitkosten geldt dat hoe makkelijker uw pand te koppelen is op het glasvezelnetwerk, hoe lager de aansluitkosten uitvallen. Om uitsluitsel te krijgen over de tarieven en mogelijkheden in Voorbancken, dient u een glasvezel postcodecheck uit te voeren.

Vestiging(en) verbinden met glasvezel

Wanneer u beschikt over glasvezel wordt het gemakkelijk om eventuele nevenvestigingen of filialen te koppelen. Op die manier ontstaat een centrale infrastructuur, die veel voordelen kan bieden. Het koppelen van vestigingen met glasvezel is te realiseren op verschillende manieren. Er kan gebruik gemaakt worden van een IP-VPN, waardoor quality of service optimaal gebruikt kan worden. Ook is het ook realiseerbaar om andere vestigingen te koppelen met behulp van een Ethernet VPN of een IPSEC-tunnel op te zetten met eigen firewalls over het internet. Het is ook mogelijk een directe koppeling te realiseren naar het datacenter waar uw servers en applicaties zich bevinden. Werken in de cloud wordt zo veel prettiger omdat er een directe koppeling wordt gemaakt via een VLAN naar uw eigen kast of apparatuur.

Doe de Glasvezel postcodecheck