Glasvezel Vinkeveen

In Vinkeveen zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Vinkeveen beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur, bedrijven kunnen hierdoor bijna overal tegen aantrekkelijke condities een snelle internet aansluiting realiseren.

Doe de glasvezel postcodecheck

Bedrijventerrein Voorbancken

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Vinkeveen die gevestigd zijn op het bedrijventerrein Voorbancken.

Bellen over glasvezel

Bellen over glasvezel biedt een betrouwbare en bovendien veilige manier om uw telefoonverkeer af te handelen. Hiermee heeft u data en telefonie over één enkele verbinding lopen. Om over uw glasvezelverbinding te bellen wordt gebruik gemaakt van Voice Over IP. Dit houdt in dat uw telefoonverkeer over het internet wordt getransporteerd. Daarbij kent VoIP veel meer mogelijkheden voor gebruikers dan traditionele telefonie over analoge verbindingen.

Om uw telefoonverkeer via VoIP aan te sluiten kunt u gebruik maken van Hosted Telefonie. Hierbij hoeft u niet zelf meer in een telefooncentrale te investeren, maar kunt u tegen een vaste vergoeding gebruik van een telefooncentrale met geavanceerde faciliteiten maken.

Vinkeveen maakt onderdeel uit van de gemeente De Ronde Venen.