Glasvezel Vijfheerenlanden

In de gemeente Vijfheerenlanden zijn er voldoende mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. De kosten van een glasvezel aansluiting zijn afhankelijk van de locatie, afstand tot de glasvezel infrastructuur, gewenste bandbreedte voor internet en contractduur.

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in de gemeente Vijfheerenlanden die gevestigd zijn in:

Doe de glasvezel postcodecheck

Meer informatie

Zakelijk Glasvezel biedt de mogelijkheid om signalen sneller en betrouwbaarder door te zenden. Dit heeft een zeer positieve invloed op de snelheid van uw internetverbinding. Met Zakelijk Glasvezel wordt er gecommuniceerd op basis van lichtsignalen, waardoor het mogelijk is om signalen sneller en over grotere afstanden te kunnen verzenden. De mogelijkheden van Zakelijk Glasvezel zijn mede hierdoor vrijwel oneindig. Zakelijk Glasvezel is daarnaast ook modulair en schaalbaar van opbouw, hierdoor is Zakelijk Glasvezel een uitstekende investering voor uw bedrijf voor nu... maar ook in de toekomst.

Het groeipad van Zakelijk Glasvezel

Een zakelijke glasvezelverbinding beschikt standaard over een capaciteit van 1 Gbit/s. Op dit groeipad is het mogelijk om verschillende diensten- en services te stapelen, dit ter ondersteuning van uw bedrijfsvoering. Zakelijk Glasvezel kent een modulaire en schaalbare opbouw, het is hierdoor mogelijk om meerdere diensten af te nemen over dezelfde verbinding. Wanneer een capaciteit van 1 Gbit/s onvoldoende toereikend is voor de behoeften van uw organisatie, dan is er de mogelijkheid om de capaciteit op aanvraag en tegen een meerprijs uit te breiden naar 10 Gbit/s.

Zakelijk Glasvezel diensten

Over een zakelijke glasvezelverbinding wordt standaard de dienst Zakelijk Internet geleverd. Het is helaas niet mogelijk om Zakelijk Glasvezel af te nemen zonder deze standaarddienst. Naast Zakelijk Internet zijn er echter wel vele aanvullende diensten waaruit u een selectie kunt maken. Hierbij kunt u denken aan diensten als Zakelijk Pinnen, SIP Trunk, Ethernet VPN, VoIP telefonie, Alarm over IP en nog vele andere diensten. De capaciteit van de glasvezelverbinding bepaalt hoeveel diensten er maximaal over de verbinding kunnen worden afgenomen. U bent vrij om diensten te stapelen of aan te passen, zolang de maximale capaciteit van de glasvezelverbinding niet wordt overschreden.