+31 76 - 5331331

Glasvezel Vierlingsbeek

In Vierlingsbeek zijn er voldoende mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. De kosten van een glasvezel aansluiting zijn afhankelijk van de locatie, afstand tot de glasvezel infrastructuur, gewenste bandbreedte voor internet en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Keuze voor een glasvezelrouter

Voordat u van uw zakelijke glasvezelverbinding gebruik kunt maken is het van belang dat u beschikt over een geschikte glasvezelrouter. Bij IP Visie kunt u gebruik maken van een managed router service, waarbij de router voor u wordt geïnstalleerd en beheerd. Het is uiteraard ook mogelijk om zelf voor een geschikte glasvezelrouter te zorgen.

  • Managed Glasvezelrouter: Bij het afnemen van een managed router blijft de glasvezelrouter eigendom van IP Visie. Bij een managed glasvezelrouter heeft u zelf geen toegang tot de router en is het ook niet mogelijk om de standaardinstellingen aan te passen. De router zal bij defecten zonder extra kosten door IP Visie worden vervangen.

  • Routerloos: Een router afnemen bij IP Visie is geen verplichting. Wanneer u zelf voor een geschikte glasvezelrouter wilt zorgen, dan is dit uiteraard mogelijk. Wanneer u zelf een glasvezelrouter doet aanleveren, dan bent u ook verantwoordelijk voor het beheer en onderhoud van het apparaat. Daarnaast dient een glasvezelrouter te voldoen aan een aantal specificaties.

Aanvragen van Zakelijk Glasvezel in Vierlingsbeek

Bij het aanvragen van Zakelijk Glasvezel zijn er een aantal bedrijfs- en locatiegegevens van u vereist. In de aanvraag moet ook opgegeven worden van welke aanvullende diensten u gebruik wenst te maken en uw voorkeur voor een managed of unmanaged glasvezelrouter. Indien u extra (vaste) IP-adressen wilt afnemen, dan kunt u dit ook opgeven in de aanvraag. Om Zakelijk Glasvezel aan te vragen kunt u contact opnemen met een van onze consultants.