+31 76 - 5331331

Glasvezel De Hagen in Vianen

Op bedrijventerrein de Hagen in Vianen ligt een glasvezel netwerk. Alle bedrijven die hier zijn gevestigd kunnen gemakkelijk worden aangesloten op dit netwerk. De kosten van een glasvezel aansluiting zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infra en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Voordelen van een glasvezelaansluiting

Een glasvezelaansluiting kent vele voordelen. Zo is het met een zakelijke glasvezelaansluiting mogelijk om te genieten van internetsnelheden tot wel 1.000 Mbit/s. Met Zakelijk Glasvezel beschikt u bedrijf naast supersnel internet ook over een stabiel en toekomstvast groeipad op zowel de gebieden van capaciteit als diensten. Daarbij zijn glasvezelverbindingen symmetrisch. Dit betekent dat de uploadsnelheid altijd even hoog zal liggen als de downloadsnelheid. Dit in combinatie met een up-time garantie van 99,9% en hoger maakt Zakelijk Glasvezel uitstekend geschikt voor uw organisatie.

  • Modulair & Schaalbaar
  • Toekomstvast
  • Uiterst betrouwbaar
  • Up-time SLA van 99,9% en hoger
  • Razendsnel internet tot wel 1 Gbit/s

Zakelijk Glasvezel op bedrijventerrein Hagen bestellen

Bij de aanvraag van Zakelijk Glasvezel zullen wij om een aantal vereiste bedrijfs- en locatiegegevens vragen. Tevens zult u ook de aanvullende diensten waarvan u gebruik wenst te maken in de aanvraag moeten specificeren en of u gebruik wenst te maken van een managed of van een unmanaged glasvezelrouter. De vraag naar extra (vaste) IP-adressen kan ook worden opgegeven in de aanvraag. Uw aanvraag voor Zakelijk Glasvezel kunt u opgeven bij een van onze consultants.