+31 76 - 5331331

Glasvezel Gaasperwaard in Vianen

Op het bedrijventerrein Gaasperwaard in Vianen ligt een glasvezel netwerk. Bedrijven die hier gevestigd zijn kunnen eenvoudig worden aangesloten op dit netwerk. De kosten van een glasvezel aansluiting zijn afhankelijk van de gewenste snelheid voor internet, afstand tot de glasvezel infra en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Aanvullende diensten Zakelijk Glasvezel

Over een zakelijke glasvezelverbinding wordt standaard de dienst Zakelijk Internet geleverd. Het is zonder Zakelijk Internet helaas niet mogelijk om Zakelijk Glasvezel af te nemen. Naast deze standaarddienst zijn er vele aanvullende diensten waaruit u een keuze kunt maken. Denk hierbij aan diensten als VoIP bellen, Ethernet VPN, SIP Trunk, Zakelijk Pinnen en nog vele andere diensten. De hoeveelheid diensten die afgenomen kunnen worden over de verbinding wordt bepaald door de capaciteit van de glasvezelverbinding. Deze bedraagt standaard 1 Gbit/s. U bent vrij om diensten te stapelen of aan te passen, zolang de maximale capaciteit niet wordt overschreden.

Zakelijk Glasvezel delen op Gaasperwaard

Bent u met verschillende partijen gevestigd in hetzelfde bedrijfspand en wenst u kosten te besparen? Dan is er de mogelijkheid om een glasvezelverbinding te delen. Wanneer een glasvezelverbinding gedeeld gaat worden, dan zal er een partij worden aangesteld als hoofdcontractant. De hoofdcontractant is verantwoordelijk voor de verbinding en betaalt hiervoor ook de eenmalige- en maandelijkse kosten. Het is gebruikelijk dat de hoofdcontractant een deel van deze kosten doet doorrekenen naar de overige partijen. Alle partijen kunnen hun eigen diensten rechtstreeks bij IP Visie afnemen, hiervoor wordt iedere partij ook individueel gefactureerd. Alle afgenomen diensten per partij staan los van elkaar en zijn afgeschermd van de overige partijen.