+31 76 - 5331331

Glasvezel Vianen

In Vianen zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Vianen beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur, die is opgebouwd met als middelpunt de grote centrale aan de M.E. Hartmanstraat in het centrum van Vianen. Van hier vertrekken diverse glasvezelkabels als backbone naar de wijken, bedrijventerreinen en het buitengebied. Het is hierdoor voor bedrijven mogelijk om bijna overal tegen aantrekkelijke condities een razendsnelle internet aansluiting te realiseren.

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Vianen die gevestigd zijn op de bedrijventerreinen:

Doe de Glasvezel postcodecheck

Voordelen glasvezel

Zakelijk Glasvezel kent veel voordelen. Als uw bedrijf is aangesloten op een glasvezel netwerk beschikt u over een enorm groeipad op het gebied van capaciteit en diensten. Een glasvezelverbinding is vele male sneller dan ADSL, SDSL, VDSL of een kabelverbinding. Glasvezelverbindingen zijn per definitie symmetrisch. Dat betekent dat de uploadsnelheid en de downloadsnelheid aan elkaar gelijk zijn. Samen met de hoge up-time van glasvezelverbindingen zorgt dat er voor dat glasvezel uitermate geschikt binnen uw bedrijf.

  • Modulair en schaalbaar
  • Toekomstvast
  • Uiterst betrouwbaar
  • Up-time SLA van 99,9 %

Kosten van glasvezel in Vianen

Bij het aansluiten van uw bedrijf op het glasvezelnetwerk krijgt u te maken met zowel eenmalige als maandelijkse kosten. De eenmalige kosten van een glasvezelaansluiting zijn afhankelijk van waar uw pand zich bevindt ten opzichte van de glasvezel infrastructuur. Hoe kleiner de afstand tot het dichtstbijzijnde knooppunt waarop u kunt worden aangesloten, hoe lager de kosten. De maandelijkse kosten worden onder meer bepaald door de huur van de vezel, de gewenste snelheid voor internet en de contractduur. Aan de hand van de Postcodecheck kunt u direct inzicht krijgen in alle mogelijkheden en tarieven.


Vianen maakt onderdeel uit van de gemeente Vijfheerenlanden