Glasvezel Vianen

In Vianen zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Vianen beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur, die is opgebouwd met als middelpunt de grote centrale aan de M.E. Hartmanstraat in het centrum van Vianen. Van hier vertrekken diverse glasvezelkabels als backbone naar de wijken, bedrijventerreinen en het buitengebied. Het is hierdoor voor bedrijven mogelijk om bijna overal tegen aantrekkelijke condities een razendsnelle internet aansluiting te realiseren.

Doe de glasvezel postcodecheck

Bedrijventerreinen in Vianen

Vianen beschikt over een drietal bedrijventerreinen. Op alle bedrijventerreinen zijn er mogelijkheden voor bedrijven om op het glasvezelnetwerk aangesloten te worden.

De Biezen & De Hagen

Op de bedrijventerreinen de Biezen en De Hagen ligt een glasvezelnetwerk. Alle bedrijven die op een van deze twee bedrijventerreinen gevestigd zijn kunnen tegen aantrekkelijke voorwaarden op dit netwerk aangesloten worden. Deze bedrijventerreinen worden gescheiden door de A2 en hebben een totale oppervlakte van 154 hectare.

Gaasperwaard

Op bedrijventerrein Gaasperwaard is er ook een glasvezelnetwerk aanwezig. Er zijn op vrijwel het gehele terrein glasvezelvoorzieningen aanwezig, waardoor er eenvoudig aansluitingen gerealiseerd kunnen worden. Op het terrein is parkmanagement aanwezig, waarbij de glasvezelinfrastructuur op het terrein onderdeel uitmaakt van het parkmanagement pakket.

Kosten van glasvezel in Vianen

Bij het aansluiten van uw bedrijf op het glasvezelnetwerk krijgt u te maken met zowel eenmalige als maandelijkse kosten. De eenmalige kosten van een glasvezelaansluiting zijn afhankelijk van waar uw pand zich bevindt ten opzichte van de glasvezel infrastructuur. Hoe kleiner de afstand tot het dichtstbijzijnde knooppunt waarop u kunt worden aangesloten, hoe lager de kosten. De maandelijkse kosten worden onder meer bepaald door de huur van de vezel, de gewenste snelheid voor internet en de contractduur. Aan de hand van de Postcodecheck kunt u direct inzicht krijgen in alle mogelijkheden en tarieven.


Vianen maakt onderdeel uit van de gemeente Vijfheerenlanden