+31 76 - 5331331

Glasvezel De Hoefse Weg in Vessem

Op het bedrijventerrein aan de de Hoefse Weg in Vessem is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. De kosten zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Zakelijk Glasvezel op de Hoefse Weg aanvragen

Bij het aanvragen van Zakelijk Glasvezel komen er een aantal zaken om de hoek kijken. Naast een aantal bedrijfs- en locatiegegevens, dienen wij een aantal zaken van u te ontvangen. Zo zult u in de aanvraag moeten aangeven van welke aanvullende diensten u gebruik wenst te maken en of u een managed of een unmanaged glasvezelrouter wilt gaan inzetten. Wanneer uw bedrijf behoefte heeft aan extra (vaste) IP-adressen, dan kan dit ook worden opgegeven in de aanvraag. Neem contact op met een van onze consultants om direct een glasvezelaansluiting aan te vragen.

Glasvezel redundant uitgevoerd

Wanneer het voor de bedrijfsvoering van uw organisatie noodzakelijk is dat u altijd verbonden bent met het internet, dan is het mogelijk om te kiezen voor een redundant uitgevoerde glasvezelverbinding. Zo heeft u zekerheid over de up-time van uw verbinding. Redundantie kan op verschillende manieren worden gerealiseerd. Zo kan er gebruik worden gemaakt van een dubbel uitgevoerde verbinding op een geografisch uitgevoerde verbinding van verschillende internetproviders. De adviseurs van IP Visie kunnen u helpen bij het kiezen van de juiste vorm van redundantie, zij kunnen u alles vertellen over de verschillende vormen van redundantie en welke vorm het beste aansluit bij uw bedrijfssituatie.