Glasvezel Vessem

In Vessem zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om op een glasvezelnetwerk aangesloten te worden. Vessem beschikt over een prima infrastructuur, hierdoor kunnen bedrijven vrijwel overal tegen aantrekkelijke condities een snelle internet aansluiting realiseren.

Doe de glasvezel postcodecheck

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Vessem die gevestigd zijn op het bedrijventerrein aan de de Hoefse Weg.

Redundant uitgevoerde verbinding

Wanneer het voor uw bedrijfsvoering van cruciaal belang is dat u in verbinding staat met het internet, dan kunt u kiezen voor een redundant uitgevoerde verbinding. Met een redundant uitgevoerde verbinding heeft u zekerheid over de uptime van uw internetverbinding redundantie kan op meerdere manieren toegepast worden. Denk bijvoorbeeld aan een dubbel uitgevoerde verbinding op een geografische gescheiden netwerk van verschillende providers met behulp van BGP en VSRP. Om er zeker van te zijn dat de redundantie die u wenst toe te passen ook de geschikt is voor uw bedrijfssituatie, dan kunt u contact opnemen met een van onze adviseurs. Onze adviseurs kunnen u alles te vertellen over de verschillende varianten redundantie en of deze aansluiten op uw situatie en waarom.

Vestiging verbinden met glasvezel

Door eventuele nevenvestigingen te koppelen met Zakelijk Glasvezel creëert u een centrale infrastructuur wat vele voordelen biedt. Het is mogelijk op meerdere manieren om vestigingen te koppelen met Zakelijk Glasvezel. Er kan gekozen worden voor een IP-VPN voor een optimale Quality of Service. Ook is het ook realiseerbaar om andere vestigingen te verbinden met behulp van een Ethernet VPN of een IPSEC-tunnel te bouwen met eigen firewalls over het internet. Naast het koppelen van eigen filialen is het ook mogelijk om een directe koppeling te realiseren naar het datacenter waar uw servers en applicaties zich bevinden. Werken in de Cloud wordt zo veel plezieriger omdat er een directe koppeling wordt gemaakt via een VLAN naar uw eigen kast of apparatuur.