+31 76 - 5331331

Glasvezel Smakterheide in Venray

Op het bedrijventerrein Smakterheide in Venray ligt een glasvezel netwerk van KPN. In alle straten van het bedrijventerrein wordt Zakelijk Glasvezel tegen standaard tarieven aan bedrijven geleverd. De kosten van een aansluiting zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, keuze voor de router en contractduur.

Dit aanbod geldt ook voor bedrijven die gevestigd zijn op de Smakterheide II

Doe de Glasvezel postcodecheck

Levertijd van Zakelijk Glasvezel op Smakterheide

De levertijd voor Zakelijk Glasvezel bedraagt in het geval van een nieuwe aansluiting 3 tot 4 maanden. Reden voor deze doorlooptijd is dat er nogal veel komt kijken bij het realiseren van een nieuwe glasvezelaansluiting op bedrijventerrein Smakterheide. De oplevering bestaat uit ongeveer 20 deelprocessen en kent verscheidene vertragende factoren. U kunt hierbij denken aan factoren als vorst, bouwvak, aanvragen van gemeentelijke vergunningen en meer...

Vestigingen aan elkaar koppelen met Zakelijk Glasvezel

Met Zakelijk Glasvezel is het gemakkelijk om eventuele bedrijfsvestigingen aan elkaar te koppelen. Op deze manier zal er een centrale netwerkinfrastructuur gecreëerd worden die vele voordelen biedt. Het koppelen van bedrijfsvestigingen met Zakelijk Glasvezel kan op verschillende manieren. Zo kan er voor een optimale Quality of Service gebruik worden gemaakt van een IP-VPN. Daarnaast is het ook mogelijk om vestigingen aan elkaar te koppelen met behulp van een Ethernet-VPN of door een IPSEC-tunnel op te zetten, met eigen firewalls over het internet. Naast het koppelen van vestigingen is het ook mogelijk om een directe koppeling te realiseren naar het datacenter waar uw servers en applicaties zich bevinden. Werkzaamheden in de Cloud worden op deze wijze een stuk aangenamer, doordat er via een VLAN een directe koppeling wordt gemaakt naar uw serverapparatuur in het datacenter.