+31 76 - 5331331

Glasvezel Keizersveld in Venray

Op het bedrijventerrein Keizersveld in Venray ligt een glasvezel netwerk van KPN. Alle bedrijven die in de straten van het terrein zijn gevestigd kunnen gemakkelijk en tegen standaard tarieven op dit netwerk worden aangesloten. De kosten van een glasvezel aansluiting zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Zakelijk Glasvezel op Keizersveld

In 2009 heeft KPN een glasvezelnetwerk aangelegd op dit bedrijventerrein. Dat zorgt er voor dat elk bedrijf eenvoudig kan worden aangesloten en toegang heeft tot snel internet, VPN diensten en toepassingen in de cloud.

Levertijd van Zakelijk Glasvezel op Keizersveld

De levertijd voor een nieuwe zakelijke glasvezelaansluiting bedraagt 3 tot 4 maanden. Reden voor deze doorlooptijd is dat er nogal wat komt kijken bij het realiseren van een nieuwe glasvezel aansluiting op bedrijventerrein Keizersveld. Zo is het opleveringsproces uitgewerkt in ongeveer 20 deelprocessen en kent verscheidene vertragende factoren. U kunt hierbij denken aan factoren als vorst, bouwvak, gesloten seizoenen*, aanvragen van gemeentelijke vergunningen en meer...

Vestigingen aan elkaar koppelen met Zakelijk Glasvezel

Met Zakelijk Glasvezel is het gemakkelijk om eventuele bedrijfsvestigingen aan elkaar te koppelen. Op deze manier ontstaat er een centrale netwerkinfrastructuur die vele voordelen te bieden heeft. Het koppelen van vestigingen met Zakelijk Glasvezel kan op verschillende manieren. Zo kan er gekozen worden voor een IP-VPN voor een optimale Quality of Service. Daarnaast is het ook realiseerbaar om andere panden aan elkaar te koppelen met behulp van een Ethernet VPN of door een IPSEC-tunnel op te zetten, met eigen firewalls over het internet. Tevens is er ook nog de mogelijkheid om een directe koppeling te realiseren naar het datacenter waar uw servers en applicaties zich bevinden. Werkzaamheden in de Cloud worden op deze manier een stuk aangenamer doordat er een directe koppeling via een VLAN wordt gemaakt naar uw serverapparatuur in het datacenter.