+31 76 - 5331331

Glasvezel De Brier in Venray

Op bedrijventerrein de Brier aan de Leunseweg in Venray is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. De kosten zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Zakelijk glasvezeltarieven op bedrijventerrein de Brier

Zakelijk Glasvezel in de Brier kent zoals in de rest van het land haar eigen unieke glasvezeltarieven per locatie. De tarieven van uw pand worden bepaald door de afstand tussen uw pand en het glasvezelnetwerk. Hoe gemakkelijker het is om uw aansluiting op het glasvezelnetwerk te realiseren, hoe lager de aansluitkosten zullen uitvallen. Controleer de geldende tarieven en mogelijkheden van uw locatie in de Brier met onze uitgebreide Postcodecheck.

Vestigingen koppelen met Zakelijk Glasvezel

Met Zakelijk Glasvezel is het mogelijk om aan elkaar te koppelen. Hierdoor wordt er één centrale netwerkinfrastructuur gecreëerd die vele voordelen kan bieden. Bedrijfsvestigingen kunnen op verschillende manieren aan elkaar worden gekoppeld. Zo kan er voor een optimale Quality of Service gebruik worden gemaakt van een IP-VPN. Daarnaast is het ook mogelijk om vestigingen te koppelen met behulp van een Ethernet VPN of door een IPSEC-tunnel op te zetten, met eigen firewalls over het internet. Naast vestigingen is het ook mogelijk om een directe koppeling op te zetten naar het datacenter waar uw servers en applicaties zich bevinden. Uw werkzaamheden in de Cloud worden zo een stuk aangenamer doordat er via een VLAN een directe koppeling wordt opgezet naar uw patchkast of serverapparatuur.