Glasvezel De Brier in Venray

Op bedrijventerrein de Brier aan de Leunseweg in Venray is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. De kosten zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Het zuidelijke deel van De Brier is ook bekend als woonboulevard Woonmax.

Zakelijk glasvezeltarieven in de Brier

Zakelijk Glasvezel in de Brier kent zoals in de rest van het land haar eigen unieke glasvezeltarieven per locatie. De tarieven van uw pand worden bepaald door de afstand tussen uw pand en het glasvezelnetwerk. Hoe gemakkelijker het is om uw aansluiting op het glasvezelnetwerk te realiseren, hoe lager de aansluitkosten zullen uitvallen. Controleer de geldende tarieven en mogelijkheden van uw locatie in de Brier met onze uitgebreide postcodecheck.

Glasvezelverbinding in de Brier aanvragen

Indien u Zakelijk Glasvezel aanvraagt dan zijn er een aantal bedrijfs- en locatiegegevens van u nodig. U dient ook de aanvullende diensten die u wenst af te nemen over de glasvezelverbinding op te geven. Ook kunt u aangeven dat u extra (vaste) IP-adressen wenst te ontvangen. Uw beslissing voor een managed of unmanaged router dient opgegeven te worden. Om Zakelijk Glasvezel te bestellen kunt contact opnemen met een van onze consultants.