+31 76 - 5331331

Glasvezel De Blakt in Venray

Op bedrijventerrein de Blakt in Venray is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. De kosten zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Bellen via Zakelijk Glasvezel

Met Zakelijk Glasvezel is er de mogelijkheid om op een veilige en betrouwbare manier te bellen. Data- en telefonie worden dan gescheiden van elkaar getransporteerd over dezelfde verbinding. Er zijn een tweetal VoIP (Voice over IP) diensten waaruit u een keuze kunt maken. Zo kan uw huidige telefooncentrale op locatie worden aangesloten op het IP-netwerk met behulp van een SIP Trunk. Bent u niet in het bezti van een eigen telefooncentrale, maar wenst u wel gebruik te kunnen maken van VoIP-telefonie? Dan kunt u met Hosted Telefonie deze functionaliteiten huren tegen een maandelijks bedrag per gebruiker.

Levertijd van Zakelijk Glasvezel op Blakt

Zakelijk Glasvezel kent voor het realiseren van een nieuwe glasvezelaansluiting een levertijd van gemiddeld 3 tot 4 maanden. Bij het realiseren van een nieuwe glasvezelaansluiting op bedrijventerrein Blakt komt een hoop kijken. Een oplevering bestaat uit ongeveer 20 deelprocessen die worden verdeeld over meerdere partijen die allemaal betrokken zijn bij de uiteindelijke oplevering. Daarnaast zijn er ook een aantal onvoorziene factoren die de levertijd kunnen doen vertragen. U kunt hierbij denken aan factoren als vorst, bouwvak, obstakels op de route (snel-/waterewegen), aanvragen van gemeentelijke vergunningen en meer...