Glasvezel Venray

In Venray zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Venray beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur, waardoor bedrijven de mogelijkheid hebben om bijna overal tegen aantrekkelijke condities een razendsnelle internet aansluiting te realiseren.

Doe de glasvezel postcodecheck

Bedrijventerreinen in Venray

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven, die gevestigd zijn op:

  • Smakterheide
  • De Blakt
  • Keizersveld
  • De Brier

Venray beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur, die is opgebouwd vanuit de centrale aan de Prins Bernhardstraat. Van hier vertrekken diverse glasvezelringen naar de wijken, bedrijventerreinen en omliggende kernen.

Bedrijfsvestigingen koppelen met Zakelijk Glasvezel

Met Zakelijk Glasvezel is het gemakkelijk om eventuele bedrijfsvestigingen te koppelen. Door twee- of meer vestigingen te koppelen creëert u één centrale netwerkinfrastructuur, waardoor beheer wordt vereenvoudigd en applicaties voor iedere vestiging beschikbaar zijn. Het koppelen van vestigingen met behulp van Zakelijk Glasvezel kan op verschillende manieren. Er kan bijvoorbeeld gebruik worden gemaakt van een IP-VPN voor een optimale Quality of Service.

Daarnaast is er ook de mogelijkheid om vestigingen te koppelen met een Ethernet VPN of door een IPSEC-tunnel op te zetten, met firewalls over het internet. Naast alleen vestigingen zijn er ook mogelijkheden om een directe koppeling op te zetten naar het datacenter waar uw servers- en applicaties zich bevinden. Het werken in de Cloud wordt op deze manier een stuk aangenamer doordat er via een VLAN een directe koppeling naar uw serverapparatuur wordt opgezet.