Glasvezel Venray

In Venray zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Venray beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur, waardoor bedrijven de mogelijkheid hebben om bijna overal tegen aantrekkelijke condities een razendsnelle internet aansluiting te realiseren.

Doe de glasvezel postcodecheck

Meer informatie over glasvezel in Venray

Venray beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur, die is opgebouwd vanuit de centrale aan de Prins Bernhardstraat. Van hier vertrekken diverse glasvezelringen naar de wijken, bedrijventerreinen en omliggende kernen. Daarnaast wordt er momenteel door de hele gemeente een dekkend glasvezelnetwerk aangelegd door GlaswebVenray. Begin 2018 zijn de eerste dorpen op dit glasvezelnetwerk aangesloten en naar verwachting zullen de werkzaamheden in maart 2019 zijn afgerond. Hierdoor beschikken bedrijven over de mogelijkheid om vrijwel overal te beschikken over goede breedbandvoorzieningen.

Bedrijventerreinen Venray

Venray beschikt over een aantal bedrijventerreinen. Op al deze bedrijventerreinen kunnen bedrijven aangesloten worden op het glasvezelnetwerk. Dankzij een modulaire en schaalbare opbouw van glasvezelverbindingen is het mogelijk om meerdere diensten af te nemen over dezelfde verbinding.

Smakterheide

Bedrijventerrein Smakterheide is ten noord van Venray gelegen en beschikt over een oppervlakte van 138 hectare. Smakterheide is vrijwel direct aan de afritten van de autosnelweg A73 gelegen waardoor het terrein uitstekend bereikbaar is. Op Smakterheide is er een glasvezelnetwerk aanwezig. In alle straten van het terrein kunnen bedrijven tegen aantrekkelijke voorwaarden gebruik maken van Zakelijk Glasvezel.

De Blakt

Bedrijventerrein De Blakt beschikt over een oppervlakte van 78 hectare en is dichtbij de A73 gelegen, waardoor het terrein goed bereikbaar is. Op De Blakt is ook een glasvezelnetwerk aanwezig. Bedrijven die op het terrein gevestigd zijn hebben de mogelijkheid om tegen gunstige voorwaarden op dit netwerk aangesloten te worden.

Overige bedrijvenlocaties

Naast de grootste bedrijventerreinen in Venray zijn er ook op andere bedrijvenlocaties mogelijkheden voor bedrijven om gebruik te maken van Zakelijk Glasvezel. Bedrijven die op Keizersveld en De Brier zijn gevestigd hebben ook de mogelijkheid om op het glasvezelnetwerk aangesloten te worden.

Bedrijfsvestigingen koppelen met Zakelijk Glasvezel

Met Zakelijk Glasvezel is het gemakkelijk om eventuele bedrijfsvestigingen te koppelen. Door twee- of meer vestigingen te koppelen creëert u één centrale netwerkinfrastructuur, waardoor beheer wordt vereenvoudigd en applicaties voor iedere vestiging beschikbaar zijn. Het koppelen van vestigingen met behulp van Zakelijk Glasvezel kan op verschillende manieren. Er kan bijvoorbeeld gebruik worden gemaakt van een IP-VPN voor een optimale Quality of Service. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om vestigingen te koppelen met een Ethernet VPN of door een IPSEC-tunnel op te zetten, met firewalls over het internet. Naast alleen vestigingen zijn er ook mogelijkheden om een directe koppeling op te zetten naar het datacenter waar uw servers- en applicaties zich bevinden. Het werken in de Cloud wordt op deze manier een stuk aangenamer doordat er via een VLAN een directe koppeling naar uw serverapparatuur wordt opgezet.