+31 76 - 5331331

Glasvezel Venlo Trade Port in Venlo

Op het bedrijventerrein Venlo Trade Port in Venlo ligt een glasvezel netwerk van KPN. Alle bedrijven die hier zijn gevestigd kunnen worden aangesloten op dit netwerk tegen een standaard tarief. De maandelijkse kosten van een glasvezel aansluiting zijn onder meer afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, keuze voor de router en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Bedrijfsvestiging(en) koppelen met Zakelijk Glasvezel

Met Zakelijk Glasvezel is er de mogelijkheid om eventuele bedrijfsvestigingen aan elkaar te koppelen. Wanneer u twee of meer vestigingen aan elkaar doet koppelen, dan ontstaat er één centrale netwerkinfrastructuur die vele voordelen met zich meebrengt. Het koppelen van vestigingen met behulp van Zakelijk Glasvezel kan op verschillende manieren. Zo kan er gebruik worden gemaakt van een IP-VPN voor een optimale Quality of Service. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om vestigingen te koppelen met behulp van een Ethernet VPN of door een IPSEC-tunnel op te zetten, met eigen firewalls over het internet. Naast vestigingen is er ook de mogelijkheid om een directe koppeling op te zetten naar het datacenter waar uw servers en applicaties zich bevinden. Het werken in de Cloud wordt op deze manier een stuk aangenamer doordat er via een VLAN een directe koppeling wordt gemaakt naar uw serverapparatuur in het datacenter.

Aanvragen van Zakelijk Glasvezel op Venlo Trade Port

Bij het aanvragen van Zakelijk Glasvezel zijn er een aantal gegevens van u vereist, waaronder enkele bedrijfs- en locatiegegevens. Daarnaast zal in de aanvraag aangegeven moeten worden welke aanvullende diensten u over de glasvezelverbinding wenst af te nemen en uw voorkeur voor een managed of unmanaged glasvezelrouter. Indien u behoefte heeft aan extra (vaste) IP-adressen, dan kan dit ook in de aanvraag worden opgegeven. Om Zakelijk Glasvezel aan te vragen kunt u contact opnemen met een van onze consultants.