+31 76 - 5331331

Glasvezel Veegtes in Venlo

Op het bedrijventerrein Veegtes in Venlo kunnen kantoorpanden worden aangesloten op het glasvezel netwerk van KPN. De kosten van een aansluiting hangen af van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Tarieven voor Zakelijk Glasvezel op bedrijventerrein Veegtes

De tarieven voor Zakelijk Glasvezel op bedrijventerrein Veegtes zijn uniek voor iedere bedrijfslocatie. Een bepalende factor voor deze tarieven is de afstand vanaf uw bedrijfspand tot het dichtstbijzijnde glasvezelnetwerk. Wanneer uw bedrijfspand gemakkelijk(er) gekoppeld kan worden aan het glasvezelnetwerk, dan zullen de eenmalige aansluitkosten aantrekkelijker uitvallen. Aan de hand van onze Postcodecheck kunt u inzicht krijgen in alle actuele tarieven en mogeiljkheden voor uw bedrijfslocatie op bedrijventerrein Veegtes.

Koppel uw bedrijfsvestigingen aan elkaar met Zakelijk Glasvezel

Wanneer u beschikt over Zakelijk Glasvezel, dan wordt het gemakkelijk om eventuele bedrijfsvestigingen aan elkaar te koppelen. Op deze manier ontstaat er een centrale netwerkinfrastructuur die vele voordelen biedt. Het koppelen van bedrijfsvestigingen met Zakelijk Glasvezel kan op verschillende manieren. Zo kan er gekozen worden voor een IP-VPN voor een optimale Quality of Service. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om vestigingen te koppelen met behulp van een Ethernet VPN of door een IPSEC-tunnel op te zetten, met eigen firewalls over het internet. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om een directe koppeling op te zetten naar het datacenter waar uw servers en applicaties zich bevinden. Werkzaamheden in de Cloud worden op deze manier een stuk aangenamer doordat er via een VLAN een directe koppeling wordt gemaakt naar uw serverapparatuur in het datacenter.