+31 76 - 5331331

Glasvezel Trade Port West in Venlo

Op het bedrijventerrein Trade Port West in Venlo ligt een glasvezel netwerk van KPN. Alle bedrijven die hier zijn gevestigd kunnen worden aangesloten op dit netwerk tegen een standaard tarief. De maandelijkse kosten van een glasvezel aansluiting zijn onder meer afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, keuze voor de router en contractduur.

Dit geldt ook voor bedrijven die gevestigd zijn op Trade Port West II

Doe de Glasvezel postcodecheck

IP Bellen met Zakelijk Glasvezel

Via een zakelijke glasvezelverbinding is het mogelijk om op een veilige en betrouwbare manier te telefoneren. Zowel data als telefonie lopen dan gescheiden over dezelfde verbinding. Er kan worden gekozen uit een tweetal VoIP (Voice over IP) oplossingen. Wanneer u in het bezit bent van een telefooncentrale, dan kan deze worden voorzien van een SIP-trunk om te profiteren van de voordelen die VoIP te bieden heeft. Daarnaast is het met Hosted Telefonie mogelijk om de functionaliteiten van een telefooncentrale te huren.

Glasvezeltarieven & mogelijkheden op Trade Port West

De glasvezeltarieven op Trade Port West zijn uniek per bedrijfslocatie. De geldende tarieven voor uw locatie worden bepaald aan de hand van de afstand tussen uw bedrijfspand en het dichtstbijzijnde glasvezelnetwerk. De eenmalige aansluitkosten zullen aantrekkelijker uitvallen wanneer uw bedrijfspand gemakkelijk gekoppeld kan worden aan het glasvezelnetwerk. Benieuwd naar de geldende glasvezeltarieven voor uw bedrijfslocatie op Trade Port West? Voer dan een Postcodecheck uit voor een direct inzicht.