+31 76 - 5331331

Glasvezel Trade Port Oost in Venlo

Op het bedrijventerrein Trade Port Oost in Venlo is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. De kosten van een glasvezelaansluiting zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Koppel uw bedrijfsvestigingen aan elkaar met Zakelijk Glasvezel

Het is met Zakelijk Glasvezel mogelijk om eventuele bedrijfsvestigingen aan elkaar te koppelen. Wanneer u twee of meer vestigingen aan elkaar doet koppelen, dan creëert u één centrale netwerkinfrastructuur die vele voordelen met zich meebrengt. Het koppelen van vestigingen met behulp van Zakelijk Glasvezel kan op verschillende manieren. Zo kan er gebruik worden gemaakt van een IP-VPN voor een optimale Quality of Service. Daarnaast is het ook mogelijk om vestigingen te koppelen met behulp van een Ethernet VPN of door een IPSEC-tunnel op te zetten, met eigen firewalls over het internet. Naast alleen vestigingen is er ook de mogelijkheid om een directe koppeling op te zetten naar het datacenter waar uw servers en applicaties zich bevinden. Het werken in de Cloud wordt op deze manier een stuk plezieriger doordat er via een VLAN een directe koppeling wordt gemaakt naar uw serverapparatuur in het datacenter.

Redundante glasvezelverbinding op Trade Port Oost

Wanneer het voor uw bedrijfsvoering van cruciaal belang is dat u in verbinding staat met het internet, dan kunt u kiezen voor redundantie. Met een redundant uitgevoerde glasvezelverbinding heeft u zekerheid over de uptime van uw internetverbinding. Het toepassen van redundantie kan op verschillende manieren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het afnemen van twee verbindingen bij verschillende internetproviders die gebruik maken van een geografisch gescheiden netwerk. Om er zeker van te zijn dat de redundantie die u wenst toe te passen ook geschikt is voor uw bedrijfssituatie, dan kunt u hiervoor contact opnemen met een van onze adviseurs. Zij kunnen u alles vertellen over de verschillende vormen van redundantie het beste aansluiten bij uw bedrijfssituatie en waarom.