+31 76 - 5331331

Glasvezel Noorderpoort in Venlo

Op het bedrijventerrein Noorderpoort in Venlo is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. De kosten van een aansluiting zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Noorderpoort

Businesspark Noorderpoort maakt onderdeel uit van Ondernemend Venlo. Het gebied wordt begrensd door de Nijmeegseweg in het westen, de A67 in het noorden, de Albertushofweg in het oosten en de Hakkesstraat in het zuiden.

Levertijd van Zakelijk Glasvezel op Noorderpoort

Voor de oplevering van een nieuwe glasvezelaansluiting dient u rekening te houden met een levertijd van 3 tot 4 maanden. Reden voor deze doorlooptijd is dat er bij het realiseren van een nieuwe glasvezelaansluiting op bedrijventerrein Noorderpoort veel komt kijken. Een oplevering bestaat ruwweg uit ongeveer 20 deelprocessen en kent verscheidene factoren die de oplevering kunnen doen vertragen. Denk hierbij aan zaken als de bouwvak, aanvragen van gemeentelijke vergunningen, obstakels op de route zoals snel-/waterwegen, vorst en meer...

IP Bellen via Zakelijk Glasvezel

Met Zakelijk Glasvezel is het mogelijk om op een veilige en betrouwbare manier te telefoneren. Over deze glasvezelverbinding worden data en telefonie gescheiden getransporteerd. Bij IP Visie heeft u keuze uit een tweetal VoIP (Voice over IP) diensten. Uw huidige telefooncentrale kan worden voorzien van een SIP Trunk om zo te kunnen profiteren van de voordelen van VoIP-telefonie. Wanneer u niet in het bezit bent van een eigen telefooncentrale, dan is er de mogelijkheid om de functionaliteiten van een geavanceerde telefooncentrale te huren tegen een maandelijks bedrag per gebruik met Hosted Telefonie.