+31 76 - 5331331

Glasvezel Hagerhof in Venlo

Op het bedrijventerrein Hagerhof in Venlo is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. De kosten van een glasvezelaansluiting zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Zakelijk Glasvezel delen op Hagerhof

Indien u met meerdere partijen bent gevestigd in hetzelfde bedrijfspand en u kosten wenst te besparen, dan is er de mogelijkheid om een glasvezelverbinding te delen. Bij het delen van een glasvezelverbinding zal er een partij worden aangesteld als hoofdcontractant. De hoofdcontractant is verantwoordelijk voor de glasvezelverbinding en voor het betalen van de eenmalige- en maandelijkse kosten. Het is echter gebruikelijk dat een deel van deze kosten worden doorgerekend naar de overige partijen. De diensten die door iedere partij worden afgenomen staan los van elkaar en zijn afgeschermd van de overige partijen.

Tarieven voor Zakelijk Glasvezel op Hagerhof

Zakelijk Glasvezel kent voor iedere bedrijfslocatie op bedrijventerrein Hagerhof zijn eigen unieke tarieven. Deze tarieven worden voor het grootste deel bepaald door de afstand tussen uw bedrijfspand en het dichtstbijzijnde glasvezelnetwerk. Wanneer uw bedrijfspand gemakkelijk(er) gekoppeld kan worden aan het glasvezelnetwerk, dan zullen de eenmalige aansluitkosten aantrekkelijker uitvallen. Voer een Postcodecheck uit om inzicht te krijgen in alle actuele tarieven en mogelijkheden voor uw bedrijfslocatie op bedrijventerrein Hagerhof.