+31 76 - 5331331

Glasvezel Genooyerbergen in Venlo

Op het bedrijventerrein Genooyerbergen in Venlo is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. De kosten van een aansluiting zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Zakelijk Glasvezel diensten

Zakelijk Internet is een standaarddienst die over een zakelijke glasvezelverbinding wordt geleverd. Naast deze standaarddienst zijn er vele aanvullende diensten waaruit u een keuze kunt maken. Denk hierbij aan diensten als Zakelijk Pinnen, Ethernet VPN, SIP Trunk, VoIP bellen, Alarm over IP en nog vele andere diensten. De capaciteit van de glasvezelverbinding bepaalt hoeveel diensten er maximaal afgenomen kunnen worden. Deze capaciteit bedraagt standaard 1 Gbit/s. Het is mogelijk om verschillende diensten af te nemen over de verbindng, of om diensten aan te passen zolang de maximale capaciteit van de glasvezelverbinding niet wordt overschreden.

Aanvragen Zakelijk Glasvezel op Genooyerbergen

Wanneer u Zakelijk Glasvezel doet aanvragen, dan zijn er een aantal bedrijfs- en locatiegegevens van u vereist. Verder dient ook in de aanvraag opgegeven te worden van welke aanvullende diensten u gebruik wenst te maken en uw voorkeur voor een managed of unmanaged glasvezelrouter. Wanneer u gebruik wenst te maken van extra (vaste) IP-adressen, dan kan dit ook in de aanvraag worden opgegeven. Om de aanvraagprocedure van Zakelijk Glasvezel in gang te zetten kunt u contact opnemen met een van onze consultants.