+31 76 - 5331331

Glasvezel Barge Terminal in Venlo

Op het bedrijventerrein Barge Terminal aan de Tjalkkade in Venlo is het mogelijk om aan te sluiten op het glasvezel netwerk van KPN. De maandelijkse kosten van een glasvezel aansluiting zijn onder meer afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, keuze voor de router en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Voordelen van Zakelijk Glasvezel

De voordelen van een glasvezelaansluiting maakt het voor bedrijven een interessante keuze. Het is mogelijk om op glasvezel zeer hoge snelheden (1.000 Mbit/s of hoger op aanvraag) te realiseren. Niet alleen de downloadsnelheid is hoog, maar bij glasvezel is de uploadsnelheid altijd gelijk aan uw downloadsnelheid. Een van de belangrijkste voordelen van een glasvezelverbinding is dat het mogelijk is over de verbinding meerdere diensten te leveren. Dit wilt zeggen dat uw overige lijnen opgezegd kunnen worden omdat glasvezel al deze lijnen gaat vervangen. Naast dit zijn er aan een glasvezelverbinding nog veel meer voordelen verbonden.

Uw nevenvestigingen met elkaar verbinden

Met Zakelijk Glasvezel koppelt u eenvoudig eventuele nevenvestigingen. Zo ontstaat een centrale infrastructuur die vele voordelen biedt. Het is mogelijk op meerdere manieren om vestigingen te koppelen met Zakelijk Glasvezel. Er kan gekozen worden voor een IP-VPN voor een optimale Quality of Service. Ook is het ook mogelijk om andere panden te verbinden met behulp van een Ethernet VPN of een IPSEC-tunnel op te zetten met eigen firewalls over het internet. Het is ook mogelijk een directe koppeling op te zetten naar het datacenter waar uw servers en applicaties zich bevinden. Op deze wijze wordt het werken in de Cloud veel prettiger, doordat een directe koppeling wordt gemaakt via een VLAN naar uw eigen kast of serverapparatuur in het datacenter.