Glasvezel Venlo

In Venlo zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezelnnetwerk. Venlo beschikt over een uitgebreide glasvezel infrastructuur, waardoor veel bedrijven gunstig kunnen worden aangesloten.

Doe de glasvezel postcodecheck

Bedrijventerreinen in Venlo

Venlo heeft een aantal bedrijventerreinen. Op alle bedrijventerreinen in Venlo zijn er mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezelnetwerk.

Venlo Trade Port

Bedrijventerrein Venlo Trade Port is een modern en ruim opgezet bedrijventerrein, dat uitstekend via de weg, spoor en het water bereikbaar is. Het terrein beschikt over een oppervlakte van maar liefst 400 hectare en is de Europose hotspot voor logistieke bedrijven. Venlo Trade Port beschikt over een glasvezelnetwerk, waardoor bedrijven die op het terrein gevestigd zijn eenvoudig aangesloten kunnen worden.

Fresh Park Venlo

Bedrijventerrein Fresh Park Venlo ligt ten westen van Venlo en beschikt over een oppervlakte van 145 hectare. Op het terrein zijn voornamelijk bedrijven gevestigd die actief zijn in de vers sector. In 2015 is er op het Fresh Park Venlo een glasvezelnetwerk aangelegd, waarbij ruim 10 kilometer aan glasvezel aangelegd. De aanleg van het glasvezelnetwerk is een belangrijke impuls voor de verdere ontwikkeling van het Fresh Park Venlo. In vrijwel alle straten van het Fresh Park Venlo hebben bedrijven de mogelijkheid om tegen aantrekkelijke voorwaarden te beschikken over een razendsnelle internetaansluiting.

Noorderpoort

Op bedrijventerrein Noorderpoort zijn er ook goede mogelijkheden voor bedrijven om gebruik te maken van Zakelijk Glasvezel om zo over razendsnel internet te beschikken.

Overige bedrijvenlocaties in Venlo

Naast de grootste bedrijventerreinen zijn er ook mogelijkheden voor Zakelijk Glasvezel op diverse andere bedrijvenlocaties in Venlo. Op Genooyerbergen, Hagerhof, Trade Port Oost, Trade Port West, Ubroek, Veegtes en Barge Terminal zijn er ook mogelijkheden voor bedrijven om te beschikken over een zakelijke glasvezelaansluiting.

Overstappen op glasvezel

Onder bedrijven blijft de vraag naar meer bandbreedte groeien. Of bedrijven nu gebruik gaan maken van meerdere online diensten of gaan werken in de Cloud, steeds meer bedrijven beginnen tegen de limiet van hun huidige internetverbinding aan te lopen. Wanneer uw Zakelijke internetverbinding via een ADSL, VDSL of kabelaansluiting loopt, kunt u door over te stappen op glasvezel genieten van vele voordelen ten opzichte van uw huidige verbinding.

Wanneer u wenst over te stappen op het zakelijk glasvezelnetwerk, dan begeleiden de consultants van IP Visie u graag in dit traject. Daarnaast kunt u bij onze consultants informeren naar eventueel lopende acties, waardoor u tegen een scherp tarief kunt beschikken over een glasvezelverbinding.

Ook op de bedrijvenlocaties Sevenumseweg, Zaarderheiken, Geluidszone CVI, TCT Venlo, Bedrijventerrein Windhond, Floriade Greenpark, Keulse Barrière, Trade Port Noord en Klaver is glasvezel te leveren.