+31 76 - 5331331

Glasvezel Venlo

In Venlo zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op een glasvezelnetwerk. Venlo beschikt over een uitgebreide glasvezel infrastructuur, waardoor veel bedrijven gunstig kunnen worden aangesloten.

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Venlo die gevestigd zijn op de bedrijventerreinen:

Doe de Glasvezel postcodecheck

Voordelen van Zakelijk glasvezel in Venlo

Zakelijk Glasvezel voor bedrijven in Venlo kent vele voordelen. Naast het feit dat u met glasvezel beschikt over een razendsnelle internetverbinding, beschikt uw bedrijf ook over een toekomstvast groeipad op het gebied van capaciteit en diensten en kunt u uw pakket zo uitgebreid mogelijk maken als gewenst is.

Alle voordelen van Zakelijk glasvezel op een rijtje:

  • Het snelste internet: Zakelijk glasvezel in combinatie met Zakelijk internet levert u het snelst mogelijke internet dat er beschikbaar is.
  • Al uw diensten over één verbinding: Met een glasvezelverbinding kunt u tot maximaal 1 Gbit/s aan diensten afnemen op de glasvezel-access.
  • Upload gelijk aan de downloadsnelheid: Uploadsnelheid wordt steeds belangrijker voor bedrijven vanwege het toenemende aantal Cloud-diensten waarvan gebruik wordt gemaakt. Glasvezelverbindingen zijn altijd symmetrisch, wat betekent dat de uploadsnelheid even hoog is als de downloadsnelheid.
  • Met oog op de toekomst: Met Zakelijk glasvezel is uw bedrijf klaar toekomstige ontwikkelingen op het gebied van internet doordat u voldoende capaciteit klaar heeft staan voor alle diensten die u nu gebruikt, of in de toekomst wenst te gebruiken.
  • Uiterst betrouwbaar: Met een up-time garantie van wel 99,9% en hoger zijn glasvezelverbindingen uiterst betrouwbaar. Door deze hoge up-time is uw bedrijf verzekerd van nagenoeg continue (online bereikbaarheid.
  • Verbinding delen: Door een glasvezelaansluiting te delen, kan er worden bespaard op de eenmalige aansluitkosten en maandelijkse kosten van een glasvezelverbinding. Zo heeft ieder bedrijf tegen een laag tarief een eigen gescheiden aansluiting.

Overstappen op Zakelijk glasvezel

Onder bedrijven blijft de vraag naar meer bandbreedte groeien. Of bedrijven nu gebruik gaan maken van meerdere online diensten of gaan werken in de Cloud, steeds meer bedrijven beginnen tegen de limiet van hun huidige internetverbinding aan te lopen. Wanneer uw Zakelijke internetverbinding via een ADSL, VDSL of kabelaansluiting loopt, kunt u door over te stappen op Zakelijk glasvezel genieten van vele voordelen ten opzichte van uw huidige verbinding.

Wanneer u wenst over te stappen op het Zakelijk glasvezelnetwerk van KPN, dan begeleiden de consultants van IP Visie u graag in dit traject. Daarnaast kunt u bij onze consultants informeren naar eventueel lopende acties, waardoor u tegen een scherp tarief kunt beschikken over een glasvezelverbinding. Neem contact op met een van onze consultants wanneer u vragen over het overstappen op Zakelijk glasvezel van KPN heeft.

Ook op de bedrijvenlocaties Sevenumseweg, Zaarderheiken, Geluidszone CVI, TCT Venlo, Bedrijventerrein Windhond, Floriade Greenpark, Keulse Barrière, Trade Port Noord en Klaver is Zakelijk Glasvezel te leveren.

Controleer uw glasvezeltarieven in Venlo

Ieder bedrijfspand in Venlo beschikt over zijn eigen unieke tarieven voor een glasvezelverbinding. De tarieven van Zakelijk glasvezel zijn voor het grootste deel afhankelijk van de afstand tussen uw bedrijfspand tot het dichtstbijzijnde glasvezelknooppunt. Des te kleiner deze afstand bedraagt, des te aantrekkelijker de tarieven voor Zakelijk glasvezel voor uw bedrijf zullen uitvallen.

De maandelijkse kosten voor een glasvezelverbinding worden onder meer bepaald door de contractduur, huur van de vezel, gewenste snelheid van de internetverbinding, het aantal externe IPv4 adressen, keuze van de router en het eventuele aantal aanvullende diensten die u wenst af te nemen. Aan de hand van onze Glasvezel Postcodecheck kunt u gemakkelijk de actuele tarieven en mogelijkheden voor uw bedrijfspand in Venlo controleren.

Levertijd Zakelijk Glasvezel in Venlo

De levertijd voor Zakelijk Glasvezel bedraagt bij een nieuwe aansluiting 3 tot 4 maanden. Er komt bij het realiseren van een fysieke glasvezelverbinding een hoop kijken. Zo bestaat dit proces uit ruwweg 20 deelprocessen en kent verschillende factoren die de doorlooptijd beinvloeden. Denk hierbij aan obstakels op de route zoals snel- en waterwegen, maar ook zaken als de bouwvak, vergunningen en nog veel meer.