+31 76 - 5331331

Glasvezel Venhuizen

In Venhuizen zijn er voldoende mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. De kosten voor een glasvezel aansluiting in Venhuizen (Noord-Holland) zijn afhankelijk van de locatie, afstand tot de glasvezel infrastructuur, gewenste bandbreedte voor internet en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Controleer uw glasvezeltarieven in Venhuizen

De glasvezeltarieven in Venhuizen zijn uniek per locatie. De geldende tarieven zijn afhankelijk van de afstand van het glasvezelnetwerk tot uw pand. De eenmalige aansluitkosten zullen lager uitvallen wanneer uw pand makkelijk te koppelen is op het glasvezelnetwerk. Geïnteresseerd in de geldende tarieven en mogelijkheden van uw locatie in Venhuizen? Doe de glasvezel postcodecheck voor uitsluitsel.

Aanvullende diensten

Standaard wordt over een glasvezelverbinding de standaard dienst Zakelijk Internet geleverd. Er zijn nog een hoop aanvullende diensten waaruit u een selectie kunt maken. Denk dan aan diensten als Ethernet VPN, SIP-trunk, Zakelijk Pinnen, VOIP bellen en nog veel meer. Elke dienst is makkelijk aanpasbaar, zolang de limiet van 1 Gbit/s van de glasvezel access niet overschreden wordt.