Glasvezel Venhorst

In Venhorst zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Venhorst beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur, hierdoor kunnen bedrijven bijna overal tegen aantrekkelijke condities een snelle internet verbinding realiseren.

Doe de glasvezel postcodecheck

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Venhorst die gevestigd zijn op het bedrijventerrein Kraaiendonk.

Zakelijk glasvezeltarieven in Venhorst

Zakelijk Glasvezel in Venhorst kent zoals in de rest van het land haar eigen unieke glasvezel tarieven per locatie. Deze tarieven van Zakelijk Glasvezel zijn afhankelijk van de locatie van uw pand tot het landelijke glasvezelnetwerk. Voor de eenmalige aansluitkosten geldt dat hoe makkelijker uw pand te koppelen is op het glasvezelnetwerk, hoe lager de aansluitkosten uitvallen. Bekijk de mogelijkheden en actuele tarieven van Venhorst in onze Postcodecheck.

Deel uw glasvezelverbinding in Venhorst

Het is mogelijk om een glasvezelaansluiting te delen met een andere partij om zo te besparen op kosten. Alle partijen die meedoen aan deze constructie moeten gevestigd zijn hetzelfde fysieke pand Een van de partijen moet aangesteld worden als hoofdcontractant en betaald de fysieke verbinding (glasvezel access). Gebruikelijk rekent de hoofdcontractant de aansluit- en maandelijkse kosten van de glasvezel access door aan de overige deelnemers. Vervolgens neemt elke partij hun gewenste diensten af bij direct bij IP Visie, zij worden ook individueel gefactureerd. Al de afgenomen diensten per deelnemer zijn afgeschermd, andere partijen hebben dus geen toegang tot uw diensten.